Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator septembrie 2014

Joi, 21 August 2014 02:27

Horoscop Sagetator septembrie 2014

 

Horoscop Sagetator septembrie 2014Afla horoscop Sagetator septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator septembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca in aceasta luna, septembrie 2014, lucrurile merg ca pe roate si va bucurati de iubire, prestigiu si pozitie favorabila. Toate acestea se datoreaza prezentei lui Venus in casa Sagetatorului. Deci, pentru cei aflati intr-o relatie, lucrurile decurg excelent. Daca sunteti singuri, e posibil sa se iveasca o noua relatie cu cineva care e implicat in cariera dvs. De asemenea, sunt mari sanse ca perechea sa va ajute sa avansati in cariera, iar deciziile sa fie influentate de sentimente. Dar, poate fi si invers. Oricum, aveti un ideal clar si standarde ridicate, cu accent pe interes, influenta, competenta, capacitate, performanta si succes. Socializati mult si va remarcati in activitati de grup.

 

Horoscop Sagetator septembrie 2014 - Cariera si bani

Pentru luna septembrie 2014 se anunta o luna excelenta pentru nativii Sagetator in planul carierei, caci Soarele e prezent in casa carierei Sagatatorului. Reusiti usor sa va faceti remarcati, faceti impresie buna si avansati in cariera gratie capacitatii dvs. Dispuneti de autonomie personala si adoptati o pozitie de bun organizator si chiar de lider. De ajutor va este si prezenta planetei Venus si castigati in popularitate, profesie si contacte sociale. Aveti parte de intalniri, reuniuni si alte evenimente colective ce duc la posibile colaborari, asocieri si parteneriate de afaceri aducatoare de succes. Financiar, lucrurile stau foarte bine.

 

Horoscop Sagetator septembrie 2014 - Sanatate

In luna septembrie 2014 va bucurati de o stare de sanatate buna. Va remarcati in jur prin buna-dispozitie, rigoare si vitalitate. De asemenea, debordati de optimism, uneori chiar molipsitor pentru cei din jurul dvs. Aveti energie multa mai ales in a doua jumatate a lunii, gratie prezentei lui Marte in Sagetator. Aveti nevoie de iesiri in aer liber si resimtiti nevoia acuta de miscare pentru a va consuma energia pe care o emanati. Asadar, plimbati-va, faceti sport si exercitii fizice. Pe scurt – faceti miscare. Totusi, nu exagerati caci pot surveni accidente si probleme in afectiuni acute.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: