Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion 2014

Miercuri, 25 Decembrie 2013 11:19

 

Horoscop Scorpion 2014

 

Horoscop Scorpion 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Scorpion: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Scorpion Previziuni generale

In anul 2014 nativii Scorpion vor avea parte de dinamism si actiune in numeroase activitati si eventimente. Se vor ivi multiple sanse in care va puteti remarca si afirma in diferite domenii. Nu va panicati, nu va impiedicati de greutatile si problemele aparute in calea dvs. Veti fi mereu ocupati, fara timp liber, insa acest fapt atrage dupa sine numeroase inconveniente. Asadar, fiti rationali si evaluati corect posibilitatile, nu va asumati multe responsabilitati si riscuri. Totul se poate rasfrange asupra starii dvs. de sanatate. Nu va temeti de schimbari, tineti minte ca totul e spre bine. A doua jumatate a anului 2014 aduce pe prim plan cariera, existand promisiuni, impliniri si satisfactii mari. Fiti pe faza si profitati de orice oportunitate ivita.

 

Horoscop 2014 - Scorpion Dragoste

In anul 2014 nativii Scorpion se bucura in continuare de prezenta lui Neptun, ceea ce aduce speranta si romantism. Acest fapt balanseaza cu reticenta lui Saturn in Scorpion. Totusi, lucrurile sunt ambigue si incerte. Influenta Neptun-Saturn echilibreaza lucrurile. Pe de o parte inima va trage intr-o directie, iar ratiunea in alta. Prezenta lui Venus inclina spre ratiune, meditatie si intelect.

Acordati atentie vietii de cuplu, mizati pe comunicare. Pana in luna aprilie 2014, tranzitul lui Venus aduce la suprafata pentru unii scorpioni framantari adanc ingropate si iubiri trecute. In luna mai 2014 pot sa apara mici probleme de cuplu. In schimb, lunile iunie, august, octombrie si noiembrie 2014 aduc armonie, implinire si fericire.

 

Horoscop 2014 - Scorpion Cariera

In anul 2014, prezenta lui Saturn aduce pentru nativii Scropion atat constangerile lui, cat si predispozitiile spre calitate, durabilitate si profunzime.

Prezenta lui Uranus aduce momente mai dificile in prima parte a anului, la fel si Marte. Pot sa apara, in activitatile curente, stari de stres, conflicte in mediul in care lucrati, suprasolicitari si, in cazuri mai rare, chiar accidente la locul de munca. Poate fi o perioada dificila, insa reactionati matur, planificati-va cu grija activitatile si nu va incarcati excesiv.

De asemenea, in prima jumatate a anului 2014, activitatile de studiu decurg mai greu, iar pentru a avea succes trebuie sa va pregatiti mai intens pentru examene, interviuri, etc.

Dar nu disperati, incepand cu luna iulie 2014 succesul vine de partea dvs. Configuratiile astrale vrajmase se destrama, dispar, iar prezenta lui Jupiter va aduce ascensiune, oportunitati, schimbari in bine, inflorire profesionala.

Financiar, lucrurile revin la starea normala spre sfarsitul anului 2014.

 

Horoscop 2014 - Scorpion Sanatate

Pentru anul 2014 nativii Scorpion trebuie sa acorde o atentie deosebita asupra starii de sanatate. Asadar, invatati sa faceti diferenta intre viata personala si viata profesionala. Prezenta lui Saturn in Scorpion oboseste organismul si scade imunitatea, astfel ca suferintele existente se pot agrava si, ca urmare a unui stil de viata inadecvat (somn insuficient, mese neregulate, excese, stat in frig si umezeala, etc.), pot sa apara afectiuni si maladii tipic saturniene, legat de articulatii, oase, piele, par, unghii, dinti.

Nefavorabila este si opozitia Marte-Uranus in Scorpion. Aceasta opozitie este periculoasa si predispune la accidente, crize, operatii, boli acute, spitalizari, interventii de urgenta, mai ales in prima jumatate a anului 2014.

Totusi, nu e cazul sa va panicati, daca indicati o stare de sanatate buna, indispozitiile vor fi minore. Oricum, fiti vigilenti, nu va stresati si nu va suprasolicitati. Gasiti metode de relaxare, echilibrare prin activitati creative, recreative, benefice organismului dvs. 


Newer news items:
Older news items: