Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion aprilie 2015

Marţi, 17 Martie 2015 22:50

Horoscop Scorpion aprilie 2015

 

Horoscop Scorpion aprilie 2015Afla horoscop Scorpion aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion aprilie 2015 - Dragoste

Luna aprilie 2015 pare sa stea sub semnul relatiilor, datorita tranzitului lui Marte. Toata atentia se indreapta spre acest aspect, al relatiilor si al interactiunii cu ceilalti. Deciziile dumneavoastra sunt destul de radicale, ori alb, ori negru. Sunteti extrem de analitici si simtiti nevoia sa despicati firul in patru, sa clarificati, sa actionati si sa decideti. In prima parte a lunii va aflati sub semnul pasiunii gratiei prezentei lui Venus. In a doua parte a lunii, lucrurile se schimba putin, va mai temperati emotional. Accentul cade de aceasta data pe ratiune si comunicare deschisa. Ultima parte a lunii poate sa aduca un eveniment important in viata voastra.

 

Horoscop Scorpion aprilie 2015 - Cariera si bani

In luna aprilie 2015 continuati sa fiti activ in plan profesional. Munciti mult, dar intr-un climat mai relaxant, mai detensionat fata de perioadele anterioare. Gratie prezentei Soarelui reusiti sa va faceti remarcati prin talent si rezultatele obtinute, ceea ce va aduce plus valoare si autonomie in decizii. De asemenea, aveti parte de prezenta lui Jupiter, ceea ce creeaza climatul favorabil. Va puteti bucura de o noua luna de munca, dar presarata cu succes si realizari bune. Accentul cade pe competitie, astfel ca pot sa apara rivalitati si conflicte. Financiar, lucrurile stau bine, iar benefiicile materiale pot surveni din colaborari, asocieri, sponsorizari, chiar mosteniri.

 

Horoscop Scorpion aprilie 2015 - Sanatate

In luna aprilie 2015 continua preocuparile pentru starea personala de sanatate, insa e mult mai bine fata de ce a fost. Sunteti mult mai rezistenti si faceti fata solicitarilor mult mai bine. In aceasta perioada nu exista semnale de alarma asupra unor crize sau situatii urgente. Atentia va este indreptata spre solutionarea unor probleme de sanatate mai vechi. Apelati cu incredere la medic, faceti cateva analize medicale si luati masuri pentru o viata echilibrata. Acordati timp pentru miscare, odihna, relaxare si nu uitati sa adoptati o alimentatie sanatoasa.


Newer news items:
Older news items: