Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion august 2015

Joi, 16 Iulie 2015 08:58

Horoscop Scorpion august 2015

Horoscop Scorpion august 2015Afla horoscop Scorpion august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion august 2015 - Dragoste

Se anunta o luna august 2015 extrem de incitanta pentru nativii Scorpion. Venus, stapana case cuplului Scorpionului se afla retrograd, fiind pozitionat excelent in horoscopul solar. Sunt mari sanse de implinire in plan sentimental, iar accentul cade pe delicatete, sensibilitate, emotie si sentimente pure. Aceste aspecte pot sa aiba legatura cu statutul social, interesele profesionale, cariera. Veti trece prin multe situatii, placute sau mai putin placute, insa acestea va vor ajuta sa intelegeti lucrurile mai bine, facandu-va sa stiti ce vreti. La un moment dat va trebui sa alegeti, deci trebuie sa analizati atent si sa decideti corect. Pasiunea va poate impiedica intelegerea si modul de gandire.

Horoscop Scorpion august 2015 - Cariera si bani

In luna august 2015 lucrurile sunt putin controversate, caci Venus e retrograd in casa carierei Scorpionului. Nu ar strica sa fiti atenti la parteneriate si colaborari. Mare grija in ce actiuni va asociati. In orice caz, mizati pe creativitate, talent si originalitate, iar sansele de succes si ascensiune in cariera va surad. E posibil sa faceti o schimbare in viata dvs., sa va schimbati domeniul de activitate. Financiar, lucrurile stau bine, dar mare atentie cum ii cheltuiti. Jupiter, stapanul casei finantelor Scorpionului isi face aparitia si anunta o perioada lunga si incerta (circa 1 an). Asadar, nu ar strica sa puneti deoparte niste bani.

Horoscop Scorpion august 2015 - Sanatate

Nu sunteti intr-o forma fizica excelenta in luna august 2015, dar nici nu va puteti plange. Pe parcursul lunii va reveniti la normal si va revine cheful de viata caci Marte, stapanul Scorpionului intra in Leu. Acordati o atentie sporita asupra starii personale de sanatate. Saturn se afla in Scorpion si poate cauza unele neplaceri. Asadar, prudenta si echilibru in tot ceea ce faceti. Evitati excesele de orice fel. Adoptati o alimentatie sanatoasa, faceti miscare, odihniti-va suficient. E momentul sa fiti mai calmi si sa va relaxati pe cat e posibil. In acest fel, veti evita eventualele probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: