Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion decembrie 2013

Joi, 28 Noiembrie 2013 00:13

Horoscop Scorpion decembrie 2013

 

Afla horoscop Scorpion decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion decembrie 2013 - Dragoste

Decembie 2013 pare sa fie o luna interesanta. Acum faceti pasi inainte, acum faceti pasi inapoi. Este posibil ca in prima parte a lunii sa nu apara prea multe probleme, insa, la suprafata. Dar, daca va uitati atenti, cu siguranta veti gasi mici detalii perturbatoare, neplacute. Comunicati cu perechea dumneavoastra, lamuriti si rezolvati problemele la timp, altfel, ele vor genera evenimente fustrante in a doua parte a lunii. Discutati cu rabdare, calm, fara sa faceti insinuari, fara sa aduceti acuze si jigniri. Aveti posibilitatea sa revedeti persoane dragi si nu este exclus sa apara in viata dvs. cineva care va conta mult in viitor. In ultima decada a lunii, lucrurile par sa scape de sub control, nimic nu mai merge conform planului, datorita prezentei lui Venus in miscare retrograda pe 21 decembrie 2013.

 

Horoscop Scorpion decembrie 2013 - Cariera si bani

Posibil sa aveti parte, in luna decembrie 2013, de o realizare frumoasa in studii sau intr-un demers legat de interese si activitati culturale, stiintifice, legislative, universitate, datorita trigonului dintre Jupiter si Saturn. Calatoriile si colaborarile la distanta pot deveni profitabile, de succes si chiar incheia o afacere buna, obtinand un castig suplimentar. Nu actionati aleatoriu, organizati-va, concentrati-va, planificati-va actiunile, deoarece stresul e in crestere. Se anunta cateva luni de zile pline de agitatie, posibile conflicte si incidente de lucru, date de opozitia lui Marte cu Uranus din casa muncii Scorpionului.

 

Horoscop Scorpion decembrie 2013 - Sanatate

Atentie la starea dumneavostra de sanatate. Deja Uranus si-a facut prezenta, iar pe 7 decembrie 2013 intra si Marte intr-una din casele sanatatii Scorpionului. Aceasta opozitie Marte-Uranus poate fi foarte nociva, mai ales pentru iubitorii de senzatii tari, iubitorii de excese si cei ce isi forteaza limitele. Lucrurile se precipita pentru cei care nu se protejeaza si nu se menajeaza. Aveti grija de dvs., deoarece bolile care apar acum sunt extrem de greu de tratat si pot avea consecinte pe termen lung. Asadar, relaxare, miscare, grija deosebita pentru trup si suflet.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: