Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion decembrie 2015

Vineri, 20 Noiembrie 2015 00:02

Horoscop Scorpion decembrie 2015

Horoscop Scorpion decembrie 2015Afla horoscop Scorpion decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion decembrie 2015- Dragoste

Se anunta o luna decembrie 2015 extrem de animata in plan sentimental. Se pare ca beneficiati de prezenta favorabila a planetei Venus, ceea ce aduce afectiune, emotie, romantism si chiar pasiune. In aceasta perioada mizati mai ales pe deschidere sentimentala, farmec personal si intuitie, ceea ce aduce sansa, buna dispozitie si legaturi frumoase. Daca va aflati intr-o relatie, totul decurge bine, bucurandu-va de linistea caminului, armonie si veselie. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Cert e faptul ca va place sa iesiti in lume, sa socializati, sa purtati dialoguri pe teme diverse. Mai mult de atat, stiti ce vorbiti, va faceti remarcati prin idei, iar oamenii va plac, creand sansa unor noi relatii si prietenii. Retineti ca nimic nu e intamplator, astfel ca petreceti timpul intr-o atmosfera vesela, plina de caldura si buna intelegere.

Horoscop Scorpion decembrie 2015- Cariera si bani

Finalul de an e aproape, astfel ca luna decembrie 2015 ar fi un bun prilej pentru bilant. Nu ati avut parte de un an usor, insa acum e momentul sa analizati bine lucrurile si sa adoptati decizii in functie de interesele dvs. Daca e nevoie de schimbare, nu mai stati pe ganduri. Ganditi-va in principal la binele personal, mizand pe prosperitate, bunastare, confort material, resurse financiare. Totusi, fiti precauti si rationali in decizii. Luati lucrurile cu calm si analizati-le in profunzime, astfel incat sa nu va lasati pacaliti in aprecieri. Tratati lucrurile intelept si rational, incercati sa luati lucrurile mai usor astfel incat sa evitati situatiile neplacute, incidentele si conflictele. Evident, munciti mult, ceea ce aduce stres, suprasolicitare, nervozitate. Dar, prin minim efort lucrurile neplacute se pierd in neant, iar lucrurile frumoase prind contur.

Horoscop Scorpion decembrie 2015- Sanatate

In luna decembrie 2015 nativii Scorpion trebuie sa fie cu mare bagare de seama in privinta starii de sanatate. Se pare ca ati avut parte de un an intens si in continuare munciti mult, suprasolicitandu-va fizic si nervos, ceea ce nu e deloc bine. Incercati sa pastrati echilibrul in viata dvs., acordand o mai mare atentie asupra sanatatii, mai ales ca planeta Marte se afla intr-o pozitie delicata. Asadar, fiti cu ochii in patru si luati decizii cat mai intelepte. Acordati timp pentru odihna si relaxare si, neaparat, evitati imprudentele si excesele de orice fel. De asemenea, recomandam sa nu va tratati din auzite. In caz de probleme, apelati la ajutor specializat. Nu ar strica sa faceti un control medical, insa nu e cazul sa va alarmati, caci sansa va surade. E doar ceva de rutina, preventiv in cazul eventualelor probleme si afectiuni accidentale.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: