Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion iulie 2015

Miercuri, 01 Iulie 2015 01:16

Horoscop Scorpion iulie 2015

Horoscop Scorpion iulie 2015Afla horoscop Scorpion iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion iulie 2015 - Dragoste

Se pare ca aveti parte de o luna iulie 2015 destul de incitanta in plan sentimental. Beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Venus si Jupiter, ceea ce aduce intensitate emotionala, pasiune, dragoste. Aveti toate sansele sa va impliniti una din cele mai indraznete visuri romantice, obtinand satisfactii pe plan relational. E posibil ca perechea dvs. sa obtina rezultate frumoasa si sa aiba parte de realizari deosebite, cu efecte favorabile si asupra voastra. Asadar, vorbim despre o perioada favorabila vietii de cuplu, finalizandu-se fie cu oficializarea relatiei, fie cu perspectiva de avansare prin intermediul relatiilor. Totusi, nu va lasati dusi de val si nu fiti prea pretentiosi. Nu va folositi de cel/cea care va iubeste doar pentru a va indeplini scopurile.

Horoscop Scorpion iulie 2015 - Cariera si bani

Iulie 2015 pare sa fie o luna favorabila pe plan profesional pentru nativii Scorpion. Planetele Venus si Jupiter influenteaza pozitiv demersurile intreprinse in cariera. Norocul va insoteste, iar sansa va surade. Atingeti succesul si reusiti sa va evidentiati in colectivitate. Stiti sa va impuneti si intotdeauna aveti cuvintele la dvs. Evident, in aceasta perioada e recomandat sa iesiti in societate, sa participati la tot felul de eventimente sociale, simpozioane, intalniri de lucru, etc. Nu se stie de unde va surade sansa si oportunitatea unor noi parteneriate si contracte de lucru cu impact pozitiv pe viitor.

Horoscop Scorpion iulie 2015 - Sanatate

In luna iulie 2015 ar fi bine sa fiti precauti in privinta starii de sanatate. Marte, stapanul casei bolilor Scorpionului, ramane in continuare intr-o pozitie delicata, aflandu-se in conflict cu Pluto si Uranus. Problemele pot sa apara pe neasteptate, ceea ce extrem de neplacut. Incercati sa adoptati un stil echilibrat de viata. Acordati timp pentru odihna, relaxati-va si petreceti timpul intr-un mod cat mai placut, alaturi de cei dragi. Eliminati stresul. De asemenea, nu ar strica sa faceti putina miscare, sa iesiti in aer liber. In ceea ce priveste alimentatia, incercati sa mancati cat mai sanatos si evitati excesele de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: