Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion iunie 2016

Joi, 12 Mai 2016 23:44

Horoscop Scorpion iunie 2016

Horoscop Scorpion iunie 2016Afla horoscop Scorpion iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion iunie 2016 - Dragoste

Luna iunie 2016 sta sub semnul tensiunii in viata de cuplu gratie influentelor survenite din partea planetei Venus. Pur si simplu, vorbim despre ingrijorare, temere, emotie crescuta, gelozie, desi nu aveti motive. Ar fi bine sa nu cadeti prada acestei directii, caci nu va face deloc bine. Perechea dvs. poate reactiona in aceeasi mariera si puteti ajunge la conflicte si situatii neplacuta fara motive reale. Asadar, aveti grija si comportati-va cat mai echilibrat. In a doua jumatate a lunii, atmosfera se detensioneaza si va simtiti mult mai deschisi si relaxati. Mizati pe comunicare deschisa, fiti deschisi provocarilor si nu ezitati sa intreprindeti o calatorie romantica. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse de a va intalni perechea spre finalul lunii in imprejurari profesionale.

Horoscop Scorpion iunie 2016 - Cariera si bani

In luna iunie 2016 munciti mult, insa ceva parca nu e la locul sau. Aveti parte de multe incurcaturi, ceea ce duce la stagnare si reconfigurare a planului strategic de actiune. Responsabila de situatie e planeta Marte, aflata in ciclu retrograd. In prima jumatate a lunii nici Soarele nu va sare in ajutor, caci face opozitie cu planeta Saturn, ceea ce aduce dificultati in plan financiar. Ar fi bine sa fiti precauti si sa va inconjurati de oameni de incredere. Mare atentie cu cine comunicati si cui va impartasiti ideile! Important e sa va canalizati energia spre lucruri esentiale. Luati lucrurile treptat si inainte de a actiona, asigurati-va ca v-ati stabilit obiectivele clare de atins si ati elaborat un plan de lucru eficient. In rest, actionati cu calm si rabdare.

Horoscop Scorpion iunie 2016 - Sanatate

In luna iunie 2016 pot sa apara mici probleme de sanatate pentru nativii Scorpion. Ar fi bine sa va temperati in actiune si sa aveti mai mare grija de dvs. Reactionati cu precautie si tratati cu seriozitate orice mica neplacere. Nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat al unui medic, oricat de minora vi s-ar parea orice problema de sanatate aparuta. In mare parte, sunteti predispusi la accidentari si raniri. Asadar, fiti cu ochii in patru, fiti prudenti si evitati excesele de orice fel. De asemenea, evitati situatiile tensionate, cu potential conflictual sau violent. E timpul sa acordati timp pentru odihna si relaxare, miscare si petrecerea timpului in aer liber, inconjurat de oameni dragi ce va binedispun.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: