Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion mai 2014

Luni, 28 Aprilie 2014 16:36

Horoscop Scorpion mai 2014

 

Horoscop Scorpion mai 2014Afla horoscop Scorpion mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion mai 2014 - Dragoste

Viata amoroasa si familia vor fi planuri foarte importante pentru nativii Scorpion in luna mai 2014. Tranzitul Soarelui pe casa cuplului Scorpionului creste nevoia Scorpionilor de a fi impreuna cu cineva, de a darui si primi afectiune, de a comunica si imbunatati viata de cuplu. Veti fi mult mai atenti la partener, ii veti acorda mai multa consideratie. Comunicarea va fi si ea la cote inalte precum si cooperarea cu cei din jurul vostru. Toate acestea sunt facilitate de prezenta lui Venus. Pentru cei singuri sunt mari sanse ca in partea a doua a lunii sa intalneasca pe cineva la locul de munca sau cu “ajutorul” prietenilor de la locul de munca.

 

Horoscop Scorpion mai 2014 - Cariera si bani

In luna mai pe plan financiar se anunta castiguri multumitoare. Mare parte a banilor vin de la locul de munca unde veti reusi sa cooperati foarte bine cu colegii. Si sefii vor aprecia capabilitatile voastre si ambitia de care dati dovada. Prezenta lui Saturn va facilita initierea si dezvoltarea unor parteneriate si afaceri. Acesta ar fi un moment prielnic pentru a demara o afacere daca va doriti acest lucru. Castiguri suplimentare neasteptate sunt posibil sa apara din partea unor rude mai indepartate.

 

Horoscop Scorpion mai 2014 - Sanatate

Din pacate in ceea ce priveste sanatatea, prezenta lui Marte, inca accentueaza anumite afectiuni si suferinte. Scorpionii sunt intr-o perioada mai incarcata si organismul lor este destul de slabit. Incercati sa va odihniti mai mult si sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos. Legumele si fructele nu ar trebui sa lipseasca din dieta voastra. Sfatul nostru ar fi sa va prezentati la medic de fiecare data cand simtiti ca ceva nu merge bine si sa urmati cu strictete recomandarile acestuia.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: