Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion mai 2015

Duminică, 12 Aprilie 2015 23:39

Horoscop Scorpion mai 2015

 

Horoscop Scorpion mai 2015Afla horoscop Scorpion mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion mai 2015 - Dragoste

Luna mai 2015 continua sa stea sub semnul relatiilor gratie prezentei Soarelui si a plantei Marte. Orice decizie si actiune pe care o luati sta sub influenta relatiei personale existe si a vietii de cuplu. Reusiti sa va remarcati, fiind remarcati prin ideile originale si calitatile pe care le manifestati. Acum e momentul sa actionati, sa va uniti eforturile cu perechea dvs. pentru atingerea unor obiective comune. Posibil sa apara o relatie la distanta ori o calatorie cu tenta romantica. Evident, va intersectati in preocuparile culturale, educative si spirituale pe care le manifestati.

 

Horoscop Scorpion mai 2015 - Cariera si bani

In luna mai 2015 aveti drum liber spre succes, caci beneficiati de numeroase beneficii. Cele mai reusite rezultate le obtineti in urma colaborarilor. Evident, veti interelationa cu multi oameni si e posibil sa va stabiliti noi aliati si chiar sa castigati un contract important. Financiar, lucrurile sunt mai complicate gratie pozitiei retrograde a planetei Mercur, in asociere cu Marte, Saturn si Neptun. Astfel, pot sa apara unele incurcaturi contabile si probleme ce au legatura cu finantele, fiscul, asigurarile etc. De asemenea, sunt posibile erori si risc crescut pentru inselaciune si pierdere. Cel mai bine e sa fiti vigilenti si sa actionati cu prudenta, dupa ce ati analizat bine lucrurile.

 

Horoscop Scorpion mai 2015 - Sanatate

Luna mai 2015 pare sa stea sub semnul fragilitatii in planul sanatatii persoane pentru nativii Scorpion. Munciti mult, iar situatiile stresante si obositoare sunt la ordinea zilei. Evident, sa consumati mult, astfel ca la final de luna sunteti epuizati, manifestand predilectie spre nervozitate si pesimism. Sunteti sensibli, iar fizic organismul parca cedeaza. Stabilita-va clar prioritatile si nu va neglijati. Importanta e starea personala de sanatate. La orice problema aparuta, actionati imediat, ingrijiti-va suficient, nu mizati pe forta si rezistenta organismului. 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: