Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion martie 2014

Luni, 24 Februarie 2014 14:28

Horoscop Scorpion martie 2014

 

Horoscop Scorpion martie 2014Afla horoscop Scorpion martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion martie 2014 - Dragoste

Parca lucrurile incep sa se relaxeze, apar mici schimbari, gratie intrarii lui Venus in Varsator. Veti resimti si veti manifesta tendinte spre originalitate, nonconformism, independenta, nevoia de spatiu si libertate. Posibil sa incepeti o relatie noua, daca sunteti deschisi la asa ceva, gratie prezentei Soarelui in casa erotismului. Nu e exclusa o idila cu cineva de departe. Daca sunteti intr-o relatie stabila, e timpul sa aveti parte de o revigorare, fiind deschisi spre noi experimente.

 

Horoscop Scorpion martie 2014 - Cariera si bani

In luna martie 2014 veti manifesta extrem de multa creativitate. Va veti remarca prin talent, originalitate si, in acest fel, reusiti sa va intariti pozitia, sa va dezvoltati aptitudini. Nu ratati nicio sansa, fiind mari sanse sa fiti la locul potrivit in momentul potrivit, astfel incat sa puteti profita de sansa si oportunitate. Sunt benefice colaborarile la distanta, calatoriile, munca si relatiile cu strainatatea si strainii. De asemenea, lucrurile merg bine si in actiunile legate de imobiliare, locuinta, casa. Financiar, stati destul de bine, insa fiti cumpatati si nu ii irositi inutil.

 

Horoscop Scorpion martie 2014 - Sanatate

Fiti precauti si cu bagare de seama in aceasta perioada in privinta starii de sanatate, deoarece axa este destul de incarcata. Incercati sa va feriti de infectii si accidente de orice fel, arsuri, lovituri, taieturi, dar mai ales de bolile infectioase. Poate e cazul sa lasati putin garda jos, sa va odihniti, sa va relaxati, sa petreceti timpul alaturi de familie, intr-o atmosfera linistita. In acest fel veti reusi sa va puneti ordine in suflet si sa va purificati mintea.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: