Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion martie 2017

Vineri, 10 Februarie 2017 00:07

Horoscop Scorpion martie 2017

Afla horoscop Scorpion martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion martie 2017 - Dragoste

Luna martie 2017 pare sa stea sub semnul romantismului in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din parte Soarelui si a planetelor Marte si Venus. Daca in prima parte a lunii vorbim de receptivitate si emotivitate crescuta, in a doua parte a lunii vorbim despre dorinta, pasiune, impuls si initiativa de cucerire. Indiferent de situatie, vorbim despre o perioada ce sta sub semnul entuziasmului si a intensificarii sentimentelor. Daca sunteti intr-o relatie stabila resimtiti dorinta de a va redescoperi si retraiti intensitatea emotionala. Daca sunteti singuri aveti tendinta de a cuceri si a va face remarcati, reusind sa preluati fraiele si sa transati orice situatie de viata.

Horoscop Scorpion martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 munciti destul de mult, dar aveti parte de recunostinta din partea sefilor, iar castigurile nu intarzie sa apara. Reusiti sa va remarcati prin profesionalism, sinceritate, talent, originalitate, creativitate, etc. Sunteti trup si suflet implicati in orice activitate intreprinsa, va implicati profund emotional, iar rezultatele sunt vizibile. Cu siguranta, va place ceea ce faceti, ceea ce aduce armonie si preocupare spre reusita si evolutie in cariera. In acest fel, apare armonia si satisfactia implinirii la locul de munca. Mai mult de atat, nu ratati nicio ocazie de dezvoltare profesionala si, in mod special, aveti preferinta spre activitatile cultural-artistice. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Scorpion martie 2017 - Sanatate

In luna martie 2017 trebuie sa fiti extrem de vigilenti in privinta starii de sanatate. E cert faptul ca munciti mult si va implicati profund in tot ceea ce faceti, ceea ce aduce un consum energetic marit, implicit tensiune nervoasa. Spre binele dvs., ar fi bine sa va temperati in porniri si sa gasiti un echilibru intre util si placut. Aveti grija la regimul alimentar si nu uitati ca trebuie sa acordati mai mult timp pentru odihna si relaxare. Nu ar strica sa apelati la un control medical de rutina, preventiv, pentru a evita aparitia unor eventuale complicatii. Acest control medical e recomandat mai ales celor cu probleme de sanatate in trecut, in principal afectiuni al aparatului circulator, renal, ginecologic, digestiv, dermatologic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: