Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion noiembrie 2014

Marţi, 14 Octombrie 2014 14:19

Horoscop Scorpion noiembrie 2014

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2014Afla horoscop Scorpion noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 va sta pe plan sentimental sub semnul stabilitatii. Prima parte a lunii va fi sub influenta plantelor Venus si Neptun ceea ce dinamizeaza viata voastra sociala si veti simti nevoia sa iesiti mai mult impreuna cu persoana iubita. Va veti distra mai mult impreuna, veti comunica si veti incerca sa rezolvati micile neintelegeri. Veti fi mai generosi decat de obicei, veti simti nevoia sa-i faceti surprize placute partenerului. Spre mijlocul lunii trigonul lui Mercur cu Neptun va creste gradul de receptivitate la nevoile iubitei/iubitului. Mai sensibili si mai intelegatori decat de obicei, veti reusi sa creati un climat echilibrat in familie. Finalul lunii va sta sub impulsurile lui Saturn. Aceasta se traduce prin seriozitate in demersurile voastre, printr-o capacitate si abilitate de a va stabili foarte clar reperele si modalitatile de actiune. Luna noiembrie 2014 va fi astfel, in linii mari, o luna in care veti incerca sa va consolidati si sa va intariti relatia.

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Cariera si bani

Veti beneficia de o creativitate sporita ceea ce va ajuta foarte mult in viata profesionala. Veti avea abilitatea de a gasi solutii inedite la problemele aparute la locul de munca. Aceste aspecte coraborate cu seriozitatea voastra va vor face foarte apreciati de coechipieri si de catre superiori. Prezenta Soarelui pe casa carierei in ultima parte a lunii poate insemna o promovare, castiguri suplimentare sau gasirea unui loc de munca pentru nativii Scorpion care sunt in cautarea unui job. Pe plan financiar va veti descurca destul de bine. Veti avea suficienti bani pentru a face fata cheltuielilor curente si pentru a face surprize persoanelor dragi (nu este nevoie de cadouri foarte costisitoare pentru a face pe cineva fericit!).

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Sanatate

In prima parte a lunii este posibil sa va confruntati cu mici probleme de sanatate. Pe fondul unei imunitati mai scazute, racelile sau virozele se pot instala mult mai usor. Profitati de legumele si fructele proaspete pentru a va vitaminiza si creste rezistenta organismului. Stresul de la locul de munca il puteti diminua prin activitati recreative in familie, iesiri in aer liber. Un stil de viata echilibrat va va ajuta sa treceti peste micile si inerentele probleme de sanatate. Ultima parte a lunii va gaseste intr-o stare fizica si psihica buna, pregatiti sa faceti fata tuturor provocarilor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: