Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion octombrie 2013

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 14:11

Horoscop Scorpion octombrie 2013

 

Afla horoscop Scorpion octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Scorpion octombrie 2013 - Dragoste

Pentru nativii Scorpion lucrurile continua sa decurga bine in luna octombrie 2013 pe plan sentimental. Se bucura de armonie, comunicare, senzualitate, putere de seductie. Dupa 7 octombrie 2013, prezenta lui Venus schimba putin lucrurile. Astfel, vor aparea interese spre plan profesional si financiar (siguranta, prosperitate, achizitii), iar interesele de cuplu devin mai pragmatice si reci. De asemenea, va veti baza pe descoperirea de noi orizonturi alaturi de partenerul de viata sau prin intermediul acestuia. Interesele culturale, intelectuale, culturale si spirituale sunt primordiale.

 

Horoscop Scorpion octombrie 2013 - Cariera si bani

Nativii Scorpion se bucura de prezenta lui Marte pana spre mijlocul lunii octombrie 2013. Astfel, dispuneti de energie, ambitie, forta si valoare. Atentie, insa, daca scapati energia de sub control lucrurile pot deveni conflictuale si turbulente. Dupa mijlocul lunii, sunt favorizate activitatile de grup si initiativele colective. Lucrurile si preocuparile constante si intense, pe tot parcursul lunii, sunt actele, scrisul, vorbitul, informatiile, calatoriile, socotelile. Pe plan financiar nu par sa existe probleme.

 

Horoscop Scorpion octombrie 2013 - Sanatate

In luna octombrie 2013 nativii Scorpion nu se lauda cu o stare fizica buna. Imunitatea va este scazuta, astfel ca puteti suferi de diverse indispozitii si boli, mai ales in prima jumatate a lunii. Acordati o atentie deosebita starii dvs. de sanatate mai ales in prima saptamana a lunii. Relaxati-va, incarcati-va bateriile, participati la evenimente sociale, evitati stresul.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: