Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion octombrie 2014

Vineri, 19 Septembrie 2014 21:20

Horoscop Scorpion octombrie 2014

 

Horoscop Scorpion octombrie 2014Afla horoscop Scorpion octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion octombrie 2014 - Dragoste

Luna octombrie 2014 nu pare sa fie pasionala, asa cum erati obisnuiti. Se pare ca Venus e mai zgarcit cu favorurile si chiar anunta deziluzii, controverse, situatii confuze, stari de singuratate. In cel mai fericit caz, veti avea parte de o perioada obisnuita, inactiva, fara evenimente semnificative. Spre final de luna se schimba lucrurile gratie eclipsei de Soare, ceea ce aduce noutate, impulsivitate si  pasiune. Viata de cuplu va fi o idee mai anosta. Vesti nu foarte imbucuratoare sunt si pentru nativii Scorpion singuri. Din pacate nu se anunta o luna prea favorabila pe plan sentimental. Nu deznadajduiti insa pentru ca conjuncturile astrale ale sfarsitului de luna pot sa aduca in calea voastra persoana mult visata.

 

Horoscop Scorpion octombrie 2014 - Cariera si bani

In luna octombri 2014 se pare ca lucrurile stau excelent pe plan profesional pentru nativii Scorpion. Beneficiati de prezenta lui Jupiter, Uranus si Marte, aflate in triunghi de foc, ceea ce aduce prospetime, succes, dezvoltare si realizare profesionala. De asemenea, norocul va surade, iar viata dvs. poate lua o noua intorsatura. Trebuie doar sa fiti receptivi si deschisi la nou si la schimbare. Financiar, lucrurile stau bine cata vreme nu va hazardati sa faceti cheltuieli nechibzuite.

 

Horoscop Scorpion octombrie 2014 - Sanatate

In ceea ce priveste starea de sanatate a nativilor Scorpion, lucrurile nu stau bine in luna octombrie 2014. Nu va neglijati organismul si nu va jucati cu viata dvs. Evitati excesele de orice fel, nu exagerati in activitate pentru a evita eventuale probleme. Acordati timp pentru odihna, relaxare si miscare. Daca cumva suferiti de anumite afectiuni, ar fi bine sa faceti un control medical si sa urmati un tratament. Fiti precauti, caci sunt posibile complicatii rapide si neasteptate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: