Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion octombrie 2015

Vineri, 18 Septembrie 2015 21:23

Horoscop Scorpion octombrie 2015

Horoscop Scorpion octombrie 2015Afla horoscop Scorpion octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion octombrie 2015 - Dragoste

Se anunta o luna octombrie 2015 extrem de animata pentru nativii Scorpion. Sunteti deosebit de pretentiosi si ambitioasi. Pretindeti mult de la perechea dvs., sentimentele sunt puternice, iar atentia va e indreptata in aceasta perioada spre cineva cu statut si realizari deosebite. Lucrurile devin tot mai intense si pline de pasiune, incepand cu a doua saptamana a lunii. Influente survin din partea planetelor Venus, Marte si Jupiter. Venus aduce cu sine senzualitate si dragoste, Marte aduce cu sine emotie, iar Jupiter aduce cu sine dinamism, sansa relationala si noroc. Asadar, fericirea va surade in aceasta luna, totul depinde de modul cum actionati.

Horoscop Scorpion octombrie 2015 - Cariera si bani

In luna octombrie 2015 aveti mult de lucru. Va stabiliti obiective clare, iar sustinere primiti din partea familiei, a prietenilor si a admiratorilor prin intermediul conjunctiei Marte-Jupiter din casa a unsprezecea a Scorpionului si a tandemului Marte-Jupiter. Va avantajeaza mai ales activitatile colective, reusind sa va impuneti si sa va stabiliti rolul de lider/organizator. Important e sa aveti alaturi oameni care va impartasesc pasiunile si interesele. Atu-ul mobilizator e talentul personal. In a doua jumatae a lunii va bucurati de popularitate, existand sanse de noroc si oportunitati diverse. Financiar, lucrurile stau bine, dar important e sa castigati banii cinstit.

Horoscop Scorpion octombrie 2015 - Sanatate

Nu sunteti in punctul dvs. foarte in privinta starii de sanatate, dar nici rau nu e. Sunteti capriciosi, dar ati trecut prin situatii mult mai rele de-a lungul vremii. Asadar, in octombrie 2015 nu vorbim despre mari probleme de sanatate. Totul e sa fiti precauti, sa evitati excesele si imprudentele de orice fel, pastrand echilibrul in tot si toate. Neplacerile se ivesc pe neasteptate, caci Soarele se afla in opozitie cu planeta Uranus pe axa caselor medicale ale Scorpionului. Mai mult de atat, planeta Mercur se afla in ciclu retrograd, creand instabilitate. Lucrurile revin pe fagas normal incepand cu jumatatea lunii, reusind sa fiti in forma excelenta la final de luna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: