Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion septembrie 2013

Miercuri, 21 August 2013 06:42

Horoscop Scorpion septembrie 2013

 

Afla horoscop Scorpion septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion - Dragoste

Pentru nativii Scorpion in luna septembrie 2013 sunt favorizate iubirile misterioase, iubirile la distanta, iubirile incerte, gratie lui Neptun. Manifestati rigiditate si sunteti mai retinuti decat de obicei prin prezenta lui Saturn. Acordati mai multa atentie poeziei, visarii, fanteziei. Lasati-va vrajiti, e posibil sa aveti parte de o relatie la distanta sau sa cunoasteti pe cineva dintr-o alta cultura. Spre sfarsitul lunii veti avea parte de un eveniment fericit.

 

Horoscop Scorpion - Cariera si bani

Pentru nativii Scorpion cariera se afla intr-un trend ascendent incepand cu luna septembrie 2013. Dati dovada de bune abilitati de comunicare, intelectuale, creative, ceea ce va asigura drumul spre succes. Eforturile si munca se impletesc cu oportunitatea. Dati dovada de initiativa si actiune gratie lui Marte. Faceti planuri si strategii, le puneti in aplicare, actionati direct si repede. Atentie, insa, putina diplomatie nu v-ar strica. Banii nu intarzie sa apara.

 

Horoscop Scorpion - Sanatate

In prima parte a lunii septembrie 2013 nativii Scorpion trebuie sa acorde o mai mare atentie starii de sanatate. Exista riscuri de accidentare, cadere, blocaje. Aveti grija la vechile probleme de sanatate, evitati situatiile care va pun in pericol. Neplacerile pot sa apara oricand datorita prezentei lui Uranus si a careului Marte-Saturn in casa bolilor Scorpionului. Nu fortati nota, daca simtiti oboseala, odihniti-va atat cat va cere organismul, indiferent de orice.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: