Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion septembrie 2014

Joi, 21 August 2014 01:01

Horoscop Scorpion septembrie 2014

 

Horoscop Scorpion septembrie 2014Afla horoscop Scorpion septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion septembrie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna septembrie 2014 armonioasa pe plan sentimental pentru nativii Scorpion. E drept ca nu vor iesi scantei, va fi o perioada mai linistita, de stabilizare si echilibrare a relatiei. Veti avea o viata sociala destul de animata. Veti fi invitati la multe petreceri si iesiri. E un moment prielnic pentru a comunica mai mult si pentru a rezolva neintelegeri mai vechi. Poti sa va faceti proiecte de viitor pe termen mediu si lung. Pentru Scorpionii singuri pot aparea in prim-plan prieteni prin intermediul carora pot intalni pe cineva care sa le puna inima pe jar. Lasati-va purtati de sentimente, de intuitie si dragostea va poate surade.

 

Horoscop Scorpion septembrie 2014 - Cariera si bani

Pe plan profesional septembrie 2014 va fi o luna activa si incununata de succes pentru Scorpioni. Veti fi pus in fata unor mari provocari si veti avea parte de energia, inteligenta si determinarea de a le face fata. Veti fi foarte competitivi si foarte motivati. Proiecte mai vechi la care ati lucrat o perioada indelungata de timp vor avea acum o finalizare fericita. Influenta planetelor Jupiter, Uranus si Marte asupra casei carierei Scorpionilor poate fi explicatia pentru marele succes al Scorpionilor. Veti lucra foarte bine in echipa si colegii va vor aprecia foarte mult. La fel vor face si superiorii vostri. In a doua jumatate a lunii se anunta castiguri financiare suplimentare neasteptate.

 

Horoscop Scorpion septembrie 2014 - Sanatate

In prima parte a lunii septembrie va recomandam sa fiti foarte atenti in ceea ce priveste starea de sanatate. Fiind foarte implicati la locul de munca este posibil sa neglijati alimentatia si odihna. Consecintele ar putea fi negative asupra sanatatii. Profitati de timpul liber pentru a va destresa si pentru a va reechilibra psihic. In a doua parte a lunii cei care sufera de afectiuni mai vechi vor gasi solutii de amelioare a sanatatii. O schimbare a look-ului poate avea un impact pozitiv asupra psihicului.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: