Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur 2015

Vineri, 26 Septembrie 2014 16:05

Horoscop Taur 2015

 

Horoscop Taur 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Taur: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Taur - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 va fi un an in care veti reusi sa va puneti in valoare intregul potential de care dispuneti. Veti reusi sa potentati si sa va scoateti in evidenta mult mai eficient calitatile cu care sunteti dotati. Veti miza pe tenacitatea, bunatate si rabdare. Asa veti reusi sa treceti peste toate obstacolele si problemele. Influentele lui Saturn si a Pluto va vor face in anumite momente mult mai radicali in opiniile voastre. Sfatul nostru ar fi acela de a nu renunta la diplomatie. E bine si sa fiti hotarati dar aveti mare grija sa nu deranjati prea tare pe cei din jurul vostru. Opozitia dintre Jupiter si Neptun va face ca in anumite situatii sa gasiti solutii geniale. Acest aspect va va fi foarte util in special in ceea ce priveste viata profesionala. Vor exista si momente in care oboseala isi va pune amprenta si asupra sistemului nervos. In aceste momente ve recomandam sa gasiti cumva o solutie sa va detasati (o iesire undeva in natura, mai mult timp impreuna cu cei dragi) si sa va destresati. Traiti si profitati la maxim de clipele frumoase. Motto-ul Taurilor pentru anul 2015 va fi: Cu bunatate si rabdare viata prinde culoare!

 

Horoscop Taur - Dragoste 2015

Pe plan sentiment, in 2015, Taurii vor avea parte de momente propice pentru a-si aprofunda si consolida relatia. Veti dori si simti nevoia de a urca treapta cu treapta, de a impartasi sentimentele voastre si de a trece peste problemele inerente. In prima faza veti face o analiza a trecutului. Aceasta introspectie interioara va va fi foarte utila pentru a gasi solutii de imbunatatire a relatiei. Impulsurile lui Jupiter va vor face mult mai receptivi la nevoile partenerului. Veti fi mult mai deschisi in a va arata afectiunea si astfel si partenerul va fi mult mai iubaret cu voi. Veti avea momente in care va veti bucura din toata inima, momente in care veti plange, important este ca iubitul/iubita vor fi alaturi de voi, va fi umarul pe care va puteti baza si alaturi de care sa pasiti mai departe. A oferi si a primi vor merge mana in  mana. In partea a doua a anului influenta lui Saturn si Neptun va va face o idee mai aerieni. E ca si cum veti fi intr-o lume a voastra, mai roza decat realitatea. Acest optimism al vostru va crea armonie in viata de familie si astfel veti trece mult mai usor peste probleme. Si viata sociala va fi mult mai intensa, veti iesi mai mult si veti intalni oameni speciali, oameni pe care va veti putea baza in viitor. Pentru nativii Taur singuri o perioada favorabila pentru a intalni pe cineva va fi intre iunie 2015 – septembrie 2015.

 

Horoscop Taur - Cariera 2015

Caramida cu caramida, iata cum va sta constructia carierei pentru nativii Taur in anul 2015. Incet, dar sigur, faceti pasi pentru a evolua si pentru a va perfectiona. Perseverenta va fi punctul vostru forte. Nu veti renunta pana cand nu veti gasi solutii la toate problemele de la locul de munca. In cadrul echipei veti fi un pion de baza. Prin calmul si seriozitatea voastra veti reusi sa uniti echipa si ea sa devina mai omogena. Impulsurile lui Jupiter si cele ale lui Saturn vor face in asa fel incat sa fiti sprijiniti de catre superiorii vostri. Sfatul nostru a fi acela sa nu faceti mari schimbari in ceea ce priveste profesia in 2015. Nici demararea unor afaceri personale sau intrarea in diverse colaborari nu sunt prea bine aspectate. Aveti mare grija si analizati cu atentie propunerile pe care le primiti. Chiar daca la nivel ipotetic par foarte tentante, practic puteti isi in pierdere. Aveti grija ce semnati! Pentru Taurii care isi cauta un loc de munca o perioada favorabila va fi intre mai 2015 – august 2015.

 

Horoscop Taur - Bani 2015

Nu se anunta mari probleme pe plan financiar in 2015. In special in primele 3 luni este foarte posibil sa beneficiati de niste sume de bani din surse de la care nici nu va asteptati. Jupiter va influenta tot ceea ce tine de partea materiala. Impulsurile acestuia va vor face mai dornici de a face achizitii imobiliare sau sa va avantati in tot felul de tranzactii financiare. Aveti insa mare grija! O actiune necugetata va poate dezachilibra foarte grav pe plan financiar. Incercati sa actionati mai cum prudenta si sa va tineti sub control acest gen de impulsuri. Familia si prietenii pot fi aceia care sa va aduca cu “picioarele pe pamant”. Cu putina chibzuiala veti reusi sa traversati anul 2015 fara mari fluctuatii pe plan material.

 

Horoscop Taur - Sanatate 2015

In ceea ce priveste starea de sanatate si tonusul, anul 2015 va fi unul mai bun decat 2014. Fiti insa mai prudenti in primele 3 luni ale anului. Oboseala si consumul psihic va pot face sa clacati cu urmari negative pe termen lung. Incercati sa aveti un stil de viata cat mai echilibrat. Saturn prin impulsurile sale va va oferi energia de care aveti nevoie, dar atentie, fara a depasi limitele! Veti fi mai expusi la diverse infectii in special primavara si toamna. Incercati sa nu va expuneti la frig si umezeala. In aceasta perioada puteti urma si un tratament de intarire a imunitatii.


Newer news items:
Older news items: