Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur 2016

Marţi, 20 Octombrie 2015 00:00

Horoscop Taur 2016

Horoscop Taur 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Leu: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Taur 2016 - Previziuni generale

In anul 2016 manifestati un interes crescut spre cultura, arta, educatie, spiritualitate. Primele doua trimestre ale anului stau sub influenta semnificativa a planetelor Pluto si Jupiter. In aceasta perioada sunteti pasionali si creativi, studiati si calatoriti mult, manifestati interes spre mister, va dezvoltati spiritual. Nu sunt excluse deplasarile in strainatate. Iubirea se iveste in cadrul unor activitati ce au legatura cu aceste interese personale. Profesional, sansa va surade in ultimul trimestru al anului.

Horoscop Taur 2016 - Dragoste

Anul 2016 sta sub semnul romantismului si a pasiunii pentru nativii Taur. Vorbim despre un an relational dinamic, intens in plan emotional, cu factor de risc crescut. Se pare ca responsabilitatea acestei situatii cade in sarcina planetei Jupiter, marele benefic. Jupiter se afla in casa iubirii Taurului si predispune spre visare, iubire, pasiune, aventura. Trairile emotionale sunt intense, fiind in aceasta perioada mult mai deschisi la provocari si chiar dornici de aventura. Asadar, 2016 pare sa fie un an de foc in plan relational si veti parcurge experiente amoroase fel de fel. Cu siguranta, transformarea e aproape, iar aceste lucruri isi vor lasa amprenta asupra felului de a fi si de a gandi, reusind in scurta vreme sa va schimbati sistemul de valori si sa abordati o noua perspectiva asupra vietii. Dar, experientele amoroase pe care le parcurgeti si care va reconfigureaza optica de viata nu sunt neaparat de durata ori cu final fericit, caci Jupiter se afla in careu cu Saturn, ce aduce tensiune si obstacole, iar opozitia cu Neptun aduce situatii complicate si inselatoare uneori. In casa cuplului Taur isi face simtita prezenta si planeta Marte, aflata in ciclu retrograd, ceea ce duce la situatii contradictorii. Acum totul e frumos si pasional, imediat totul e dificil si conflictual. Incercati sa va pastrati echilibrul si ratiunea, armonia in viata de cuplu, evitati situatiile incerte, cu potential problematic si violent si nu uitati sa aveti incredere in dvs.

Horoscop Taur 2016 - Cariera

Lucrurile sunt destul de dificile controversate in plan profesional pentru nativii Taur de-a lungul anului 2016. In mare parte a anului, lucrurile sunt nesigure si controversate, insa nu va pierderi cumpatul si rabdarea. Sansele de succes apar in ultimele luni ale anului 2016. Mizati pe capacitatile personale, ideile originale si ingenioase, analizati lucrurile inainte de actiona si stabiliti o strategie clara de lucru. Banii par sa fie punctul dvs. vulnerabil, creandu-va o stare de neliniste permanenta. Nu e de mirare, mai ales ca planeta Saturn, stapana casei carierei Taurului, se situeaza in casa a opta, influentand interesele profesionale spre finante si investitii. Aveti incredere in dvs., mizati pe calitatile personale si fiti ambitiosi in atingerea obiectivelor. Reusita si sansa de a fi remarcati survin in cadrul activitatilor creative-artistice. Nu aveti mari puteri de decizie, de aici dificultatea lucrurilor. La mijlocul anului situatia e chiar stresanta, mai ales ca intervine si planeta Marte, aflata in ciclu retrograd. Sunteti destul de impulsivi si sensibili, insa pastrati-va calmul si ochii in patru mai ales in cadrul parteneriatelor de lucru (contracte, colaborari). In ultimul trimestru al anului, lucrurile se linistesc, dvs. va calmati si incepeti sa parcurgeti un trend ascendent. La locul de munca situatia se stabilizeaza, oportunitatile profesionale se ivesc, incepeti sa fiti remarcati si apreciati. Mai mult de atat, reusiti sa obtineti atributii si venituri suplimentare, in urma unor contracte si aliante noi. Nu e exclus sa schimbati locul de munca, iar financiar lucrurile sa decurga profitabil.

Horoscop Taur 2016 - Sanatate

In anul 2016 lucrurile se situeaza in limite normale din punct de vedere al starii de sanatate. Dincolo de incercarile nu tocmai usoare in plan relational, emotional si profesional, am putea spune ca stati chiar bine la acest capitol, ca dispuneti de energie. In acest sens, ati putea incepe sa faceti miscare, sa practicati un sport, o activitate preferata, pentru a va mentine in forma si a consuma energia fizica in exces. Dar, faptul ca dispuneti de un tonus excelent, nu inseamna ca trebuie sa va neglijati. Incercati sa acordati atentie asupra alimentatiei. De asemenea, priviti lucrurile cu incredere si optimism, nu fiti rigizi in gandire si nu spuneti nu dinainte. Nu va cramponati si nu stagnati in evolutia dvs. Fiti mai deschisi la provocari, lasand loc aventurarii in necunoscut. Uneori stresul e mare, insa daca e nevoie de schimbare, aplicati schimbarea (adoptati o schimbare de look nou - schimbati tunsoarea, adoptati un stil vestimental nou, etc.). Cu certitudine, asemenea fapte va vor binedispune, va vor aduce un suflu proaspat si va vor motiva sa mergeti mai departe. In a doua jumatate a anului planeta Uranus isi face resimtita prezenta, aflandu-se in ciclu retrograd. Orice activitate este traita mult mai intens, solicitandu-va nervos. Incercati sa va mentineti in echilibru, altfel pot sa apara neplaceri – dureri de cap, hipertensiune arteriala, stari febrile, stari de irascibilitate. In ultimul trimestru al anului isi face aparitia Jupiter. Cert e faptul ca Uranus si Jupiter se afla intr-un raport disonant. Pentru binele dvs., incercati sa tratati orice problema de sanatate, pentru a evita complicatiile.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: