Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur 2017

Joi, 06 Octombrie 2016 17:25

Horoscop Taur 2017

Horoscop Taur 2017Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2017 pentru zodia Taur: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Taur 2017 - Previziuni generale

In anul 2017 sunteti extremi de dinamici si activi, mai ales in plan profesional. Debordati de energie si mizati mai ales pe originalitate, creativitate, talent si profunzime, ceea ce va aduce schimbare. Asa cum e si firesc, orice schimbare aduce suisuri si coborasuri, momente bune si mai putin bune. Important e sa luati lucrurile cu liniste si calm, sa evitati situatiile stresante, sa faceti fata tensiunilor si problemelor de orice fel, sa actionati cu incredere, prudenta si rabdare, sa eliminati negativismul din viata dvs. etc., mai ales in prima jumatate a anului 2017. Prezenta planetei Uranus in casa a XII-a a Taurului aduce cu sine o serie de aspecte daunatoare cu impact subconstient, ce va pot afecta involuntar, impiedicand evolutia, precum: aparitia unor probleme de sanatate, aparitia unor dusmani secreti, etc. Asadar, ar fi bine sa evitati situatiile stresante, sa va feriti de persoanele false, sa aveti incredere in fortele proprii, sa eliminati temerile de orice fel, deoarece va impiedica in ascensiune. Fiti deschisi provocarilor, dar in acelasi timp chibzuiti in actiune. In acest fel veti evita neplacerile, atat in plan profesional, cat si personal, cu impact major asupra starii de sanatate. Imbinati utilul cu placutul pentru a evita stagnarea si recurgeti la o alimentatie cat mai sanatoasa pentru a evita dezechilibrul si ingrasarea. Esentiala pentru acest an e schimbarea viziunii despre lume si viata, ceea ce aduce pe de o parte transformare provocatoare, iar pe de alta parte conflict. Important e sa comunicati deschis, sa actionati cu incredere si calm, sa gasiti calea de mijloc, sa gasiti solutiile optime de rezolvare a problemelor, sa aveti alaturi oameni capabili ce va sustin indiferent de context. In orice caz, reusiti sa va faceti remarcati si sa va bucurati de recunoastere si evolutie in cariera, emotie constructiva, beneficii materiale si emotionale.

Horoscop Taur 2017 - Dragoste

Anul 2017 pare sa stea sub semnul schimbarii in plan relational. In majoritatea timpului, va bucurati de liniste si caldura in viata de cuplu, dar uneori apar situatii de criza si discutii aprinse. Totul e urmarea fireasca a unor aspecte personale de viata, indoieli, tradari, secrete, relatii ascunse, nemultumiri si temeri cu privire la relatia existenta ori casnicie. Important e sa comunicati cat mai mult, sa va exprimati ideile si trairile cat mai deschis, s.a.m.d. Daca sunteti intr-o relatie oficiala, ar fi bine sa fiti fideli perechii dvs. si sa nu dati curs gurii lumii. Increderea reciproca e esentiala pentru dezvoltare, iar discutiile aprinse nu isi au rostul. In loc sa duca la aplanare si buna intelegere, pot duce la certuri aprinse si chiar rupturi definitive/divortul, mai ales in prima jumatate a anului 2017. Nu e o situatie de dorit, dar daca chiar ajungeti in aceasta situatie neplacuta, incercati sa va pastrati echilibrul, sa va despartiti in termeni cat mai amicali, fara scandaluri si discutii aprinse cu privire la impartirea bunurilor personale. In a doua jumatate a anului totul e trait la cote maxime, mizand pe emotie, traire afectiva profunda, oportunitate, senzualitate, pasiune. Daca sunteti singuri, acum e momentul sa actionati, iar octombrie 2017 pare sa fie luna benefica in plan relational. Daca sunteti intr-o relatie, acum e momentul potrivit pentru oficializarea si legalizarea relatiei.

Horoscop Taur 2017 - Cariera

Lucrurile par sa fie bune in plan profesional, fiind posibila ascensiunea in cariera, gratie capacitatilor si aptitudinilor de care dati dovada. Munciti cu elan si nu ratati nicio ocazie de dezvoltare profesionala, fiind deschisi provocarilor de orice fel. Mai mult decat atat, raspundeti pozitiv actiunilor de formare si perfectionare continua, ceea ce aduce cu sine transformare si schimbare in idei, filosofie de viata, viziune si conceptie de viata.

Horoscop Taur 2017 - Sanatate

In anul 2017 trebuie sa fiti preventivi si atenti cu privire la stilul de viata si starea de sanatate. Mizati pe echilibru si fiti vigilenti mai ales in lunile martie, aprilie, septembrie si octombrie 2017, cand riscurile sunt marite, datorate in mare parte actiunilor personale. Totul e consecinta a stilului de viata pe care il adoptati, a imprudentelor savarsite. Nu ar strica sa va revizuiti comportamentul, mai exact: sa mizati pe un regim alimentar sanatos, sa acordati timp pentru odihna si miscare, sa evitati situatiile stresante, etc. In caz de nevoie, apelati la ajutorul specializat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: