Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur aprilie 2014

Miercuri, 26 Martie 2014 13:09

Horoscop Taur aprilie 2014

 

Horoscop Taur aprilie 2014Afla horoscop Taur aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur aprilie 2014 - Dragoste

Luna aprilie 2014 nu pare sa fie favorabila vietii de cuplu, dar nu va panicati. Toate se rezolva cu rabdare si comunicare. Fie perechea dvs. trebuie sa faca fata unor incercari profesionale ori de sanatate, fie relatie e mai rece si mai distanta decat de obicei fara un motiv anume, etc. Aceste fapte va afecteaza, dar nu cedati si nu va lasati influentati. E firesc, poate, iar uneori munca si indatoririle influenteaza relatia. Dar, Venus (planeta iubirii si stapana Taurului) se afla intr-o pozitie buna, astfel incat aveti sanse mari sa va rezolvati problemele indiferente de ce probleme intampinati. Asadar, capul sus, zambiti si fiti optimisti, increzatori, constructivi.

 

Horoscop Taur aprilie 2014 - Cariera si bani

Ceva parca impiedica bunul mers al lucrurilor. Responsabil e Marte, retrograd in casa muncii Taurului, pe tot parcusul lunii aprilie 2014. Poate reusiti si aveti succes, dar putina lume stie cata munca si cat stres se afla in spatele acestui rezultat frumos. La serviciu, e agitatie mare, se simte tensiune, nervozitate si indisciplina. Desi sunteti cu nervii intinsi la maxim, reusiti sa aveti rezultate bune, iar sefii dvs. va apreciaza. Se pare ca apar beneficii mai ales in activitatile de grup. Asadar, nu ezitati sa participati la activitati colective, sa va implicati in asociatii, fundatii, partide, organizatii si proiecte. De asemenea, va bucurati de popularitate si beneficiati de sprijin chiar si in momentele tensionate, critice. Financiar, lucrurile decurg normal.

 

Horoscop Taur aprilie 2014 - Sanatate

In aceasta luna fiti foarte atenti asupra starii dvs. de sanatate. Nu exagerati, nu va neglijati si, orice s-ar intampla, nu tratati superficial problemele de sanatate. Asadar, fiti prudenti, adoptati un stil de viata sanatos, faceti miscare, acordati timp pentru odihna si relaxare, nu riscati si nu intindeti coarda. La orice problema medicala ivita nu ezitati sa mergeti la un  consult, chiar daca vi se pare neinsemnata. Mare atentie atunci cand manevrati obiecte periculoase.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: