Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur aprilie 2016

Luni, 22 Februarie 2016 00:32

Horoscop Taur aprilie 2016

Afla horoscop Taur aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur aprilie 2016 - Dragoste

Luna aprilie 2016 nu pare sa fie in favoarea Taurilor pe plan relational, insa nu e cazul sa va panicati. E doar o perioada nefavorabila in plan sentimental, caci Marte si Jupiter nu va avantajeaza prea mult. Asadar, totul e trecator si veti reveni curand la starea de fericire. Ar fi bine sa nu va faceti iluzii si sperante. Mizati mai ales pe ratiune si simtire pentru a va fi bine. In rest, incercati sa va pastrati starea de echilibru si calmul in relatiile cu cei din jur si mai ales cu perechea dvs. Canalizati-va interesul spre activitatile ce va relaxeaza si va binedispun.

Horoscop Taur aprilie 2016 - Cariera si bani

Luna aprilie 2016 sta sub semnul inspiratiei si a introspectiei pentru nativii Taur gratie influentelor survenite din partea planetei Mercur, aflata in ciclu retograd. In aceasta luna se pare ca manifestati preferinte spre activitatile intelectuale, mizand pe comunicare, negociere, calatorii de afaceri, informare, documentare, invatare, s.a.m.d. Evident, parcurgeti o perioada plina de evenimente, caci norocul va surade in plan profesional. Sunteti plini de energie si dispuneti de mari sanse de evolutie in cariera. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, aveti parte de castiguri frumoase, insa mare atentie la modul cum cheltuiti banii. Asadar, fiti precauti si luati decizii intelepte!

Horoscop Taur aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 nativii Taur se bucura de o stare fizica buna. Se pare ca sunteti plini de energie, elan, prospetime, flexibilitate si voiosie in actiune. Pur si simplu, va simtiti liberi si reusiti sa va miscati in voie, fara sa dati socoteala pentru actiunile intreprinse. Dar, nu exagerati. Totul are o limita, iar imprudentele de orice fel nu va fac deloc bine. Incercati sa imbinati munca si utilul cu relaxarea si placutul. Acordati timp pentru activitatile ce va relaxeaza, iesiti in aer liber alaturi de cei dragi la o plimbare, practicati un sport. In cazul unor probleme de sanatate, nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat al unui medic. Pavaza buna trece primedia rea.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: