Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur august 2014

Miercuri, 23 Iulie 2014 01:04

Horoscop Taur august 2014

 

Horoscop Taur august 2014Afla horoscop Taur august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur august 2014 - Dragoste

In luna iulie 2014 trebuie sa fiti precauti, caci in casa relatiilor Taurilor are loc conjunctia Marte-Saturn. Astfel, pot sa apara situatii mai tensionate, situatii, evenimente si atitudini nedorite – nu neaparat care sa afecteze relatia de cuplu, ci mai degraba care sa afecteze partenerii deoarece pot sa apara influente din exterior si momente mai grele. Daca va aflati intr-o relatie mai complicata e momentul sa luati o decizie. Analizati bine situatia si hotarati ce faceti. De asemenea, nu pare sa fie o perioada favorabila legarii de noi prietenii si relatii – fie apar factori nefavorabili, fie legaturile formate au un impact negativ.

 

Horoscop Taur august 2014 - Cariera si bani

Nu se anunta o perioada usoara, dar nici nu va puteti plange. Acordati o atentie mare in luna iulie 2014 pe urmatoarele planuri: colaborari, parteneriate, contracte in afaceri. Nu sunt excluse rivalitatile, asa ca ar fi mai bine sa tratati lucrurile cu rabdare si sa abordati actiunile intreprinse cu diplomatie si tact. Un sprijin real il reprezinta familia, iar membrii acesteia va pot ajuta ori sustine financiar in demersurile personale pe plan profesional. Sunt favorizate investitiile imobiliare si activitatile legate de amenajarea casei, constuctia unei case, achizitionarea unor bunuri pentru casa, etc.

 

Horoscop Taur august 2014 - Sanatate

Luna iulie pare sa fie benefica din punct de vedere al starii de sanatate pentru nativii Taur. Nu aveti motive de ingrijorare, dispuneti de energie, iar conditia dvs. fizica este multumitoare. Acordati timp pentru odihna, relaxare si miscare in aer liber. Petreceti timp in compania celor dragi si evitati intalnirile cu oamenii tensionati astfel incat sa evitati situatiile conflictuale, datatoare de stres care nu va fac bine.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: