Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur august 2015

Sâmbătă, 11 Iulie 2015 01:05

Horoscop Taur august 2015

Horoscop Taur august 2015Afla horoscop Taur august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur august 2015 - Dragoste

Pentru nativii Taur luna august 2015 va fi pe plan sentimental destul de armonioasa. Veti petrece alaturi de perechea voastra momente speciale, veti comunica si veti rezolva o serie de neintelegeri. In special ultimele 10 zile ale lunii sunt bine aspectate pentru luarea unor decizii importante pe acest plan: logodna, casatorie, aducerea pe lume a unui copil. Si nativii Taur singuri pot intalni in aceasta perioada pe cineva alaturi de care sa construiasca o relatie cu mari sanse de reusita pe termen lung. Ceva mai prost aspectata este insa zona legata de relatiile personale. Vor aparea o serie de animozitati cu cei din anturajul vostru si acest aspect va va face mai irascibili. Focusati-va mai bine atentia si petreceti-va timpul impreuna cu cei din familie. Nu va lasati angrenati in aceste situatii conflictuale. Spre finalul lunii, intrarea lui Venus in sfera relationala va calma lucrurile.

Horoscop Taur august 2015 - Cariera si bani

Multi dintre nativii Taur isi vor asuma in luna august 2015 rolul de lideri, in special in prima jumatate a lunii. Venus in conjunctie cu Pluto va sprijina in activitatea profesionala, sunteti plini de idei si de initiativa. In plus, colegii va vor asculta si va vor pune in practica sugestiile. Este o perioada de bun augur si pentru antreprenori, cu precadere pentru cei care activeaza in domenii conexe cu arta si creativitatea. Castigurile materiale nu vor fi pe masura eforturilor voastre dar macar veti avea satisfactia lucrului bine facut. Spre finalul lunii, in conditiile in care veti fi afectati de aura negativa a plantei Saturn este mai bine sa incercati sa nu luati decizii in ceea ce priveste sfera profesionala. Este posibil sa luati o decizie gresita si cu influente nefaste pe termen mediu. Evitati de asemenea sa intrati in capcana unor speculatii financiare chiar daca aparent acestea par foarte atractive.

Horoscop Taur august 2015 - Sanatate

In luna august 2015 fiti o idee mai atenti la starea voastra de sanatate. Spre mijlocul lunii exista posibilitatea ca unii dintre nativii Taur sa se confrunte cu mici probleme de sanatate sau cu o usoara agravare a afectiunilor pe care acestia deja le au. Urmand cu strictete recomandarile medicilor specialisti nu se prevad complicatii. Spre finalul lunii veti sta mult mai bine cu moralul, veti fi mult mai optimisti si mai dezinvolti. Profitati de vremea inca buna pentru a iesi cat mai mult in aer liber. Miscarea va poate fi un aliat de nadejde.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: