Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur august 2016

Sâmbătă, 02 Iulie 2016 22:52

Horoscop Taur august 2016

Afla horoscop Taur august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur august 2016- Dragoste

Luna august 2016 pare sa stea sub semnul armoniei si a senzualitatii. Se pare ca mizati pe traire emotionala intensa si reusiti sa dati frau liber sentimentelor. Nu e exclusa oficializarea relatiei si stabilirea unor angajamente clare de viitor. Se anunta o luna plina de romantism pentru nativii Taur. Reusiti sa puneti in aplicare ideile, calatoriti mult alaturi de perechea dvs. si e evident faptul ca va bucurati de implinire, bucurii, satisfactii si recunostinta. Totul e trait la cote maxime si intens, aveti spirit inovativ, aventurier si e minunat ca reusiti sa le impartasiti in doi. Responsabile de aceasta frumoasa situatie sunt planetele Mercur, Jupiter si Venus.

Horoscop Taur august 2016- Cariera si bani

In luna august 2016 gandul va sta mai mult la distractie si concediu decat la munca. Totusi, daca e cazul, reusiti sa va canalizati energiile sa sa obtineti rezultate frumoase in munca. Totul depinde de starea dvs. de spirit, caci dispuneti de talent, creativitate si originalitate. In aceasta perioada sunteti predispusi sa intreprindeti activitati ce au legatura cu partea artistica. In acest sens, va canalizati interesul spre activitati educative, sportive si divertisment. Financiar, lucrurile nu sunt grozave, insa aveti alaturi oameni de incredere care va ajuta la nevoie. Asadar, fiti precauti si inainte de a lua decizii, analizati bine situatia existenta si implicatiile pe termen lung.

Horoscop Taur august 2016- Sanatate

Starea de sanatate a nativilor Taur nu pare sa ridice mari probleme de sanatate in luna augus 2016, insa inconvenientele pot sa survina. In acest sens, ar fi bine sa luati in seama orice mica neplacere de sanatate si sa actionati preventiv pentru a evita aparitia unor eventuale probleme. Sunteti destul de duali in aceasta perioada. Acum sunteti bine, zambititori, optimisti si cu un tonus ridicat, imediat sunteti tristi, pusi pe ganduri, punand stapanire pe dvs. teama, nervozitatea si grijile de zi cu zi. Doar de voi depinde in ce parte inclinati balanta. Pentru a va fi bine, acordati timp pentru odihna, relaxare, lasati gandurile la o parte si adoptati un stil echilibrat de viata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: