Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur decembrie 2014

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014 22:05

Horoscop Taur decembrie 2014

 

Horoscop Taur decembrie 2014Afla horoscop Taur decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur decembrie 2014 - Dragoste

Intr-un final, spre sfarsitul lunii decembrie 2014, scapati de influenta problematica a planetei Saturn. Acum va puteti relaxa, dupa o perioada indelungata de timp, respectiv 2 ani mai tensionati de viata. Trageti linia si adunati lucrurile bune si rele. Sansa va surade si puteti rasufla usurati. Actionati eficient si veti vedea ca va puteti relaxa, intr-un climat intim, cald, plin de optimism și iubire. E timpul realizarii unui bilant, identificand nevoile si deciziile de luat pentru o viata echilibrata. E nevoie de mult tact si rabdare din partea dvs., insa nimic nu e imposibil. Preluati fraiele si decideti ce e mai bine pentru dvs. Deciziile va apartin.

 

Horoscop Taur decembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna decembrie 2014 va bucurati de mari satisfactii materiale, fie ca vorbim de resurse finaciare, fie ca vorbim despre cadouri. Acestea survin in urma unor castiguri consistente, survenite in urma unor investitii, colaborari si asocieri prospere si avantajoase. Actionati eficient mai ales in echipa, mizand pe initiativa si ambitia de a castiga indiferent de orice. Apogeul e atins in ultima saptamana a lunii, deoarece Saturn (stapanul casei carierei Taurului) intra in Sagetator. Urmeaza o perioada indelungata in care interesele profesionale ale nativilor Taur vor fi centrate mai ales spre reusita, interese materiale si putere.

 

Horoscop Taur decembrie 2014 - Sanatate

Luna decembrie 2014 nu pare sa fie favorabila din punct de vedere al starii de sanatate, dar nici nu va puteti plange. In acest sens, ar fi bine sa adoptati un stil sanatos si echilibrat de viata. Astfel, veti scapa eventualele probleme. Evident, veti resimti o stare de slabiciune fizica, resimtind acut tendinta de repaus si dorinta de a scapa de stres si efort. Incercati sa va menajati pe cat este posibil. Luati lucrurile mai usor si evitati momentele de tensiune, ingrijorare si neliniste. Fiti mai relaxati, ganditi pozitiv si stati mai mult in preajma celor dragi dvs. Plimbati-va in aer liber, odihniti-va suficient si relaxati-va pe cat este posibil.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: