Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur februarie 2014

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014 01:28

Horoscop Taur februarie 2014

 

Horoscop Taur februarie 2014Afla horoscop Taur februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur februarie 2014 - Dragoste

In planul relatiilor vechi si oficiale nu se anunta schimbari semnificative in urmatoarea perioada. Se pot insa sesiza cateva ameliorari, datorate faptului ca Venus, stapana Taurului, isi reia mersul direct, ceea ce aduce relaxare la nivel general. De asemenea, pot sa apara imbunatatiri daca lucrati impreuna cu perechea sau daca aveti interese profesionale comune. Dar, nu va asteptati la minuni. Trebuie sa aveti rabdare, sa actionati cu intelegere si calm, numai asa veti putea depasi aceasta perioada, nu tocmai roz din viata dumneavoastra. Daca sunteti la inceput de relatie fiti foarte atenti astfel incat sa nu existe influente asupra carierei sau reputatiei.

 

Horoscop Taur februarie 2014 - Cariera si bani

Lucrurile incep sa se miste si apare o crestere a eficientei in aceasta perioada. Se ivesc sanse de succes, iar rezultatele se leaga mai ales de studii, calatorii, colaborari la distanta. De asemenea, exista o mare deschidere spre comunicare, ceea ce aduce sanse de castig si reusita. Datorita retrogradarii lui Mercur se pot ivi incurcaturi sau intarzieri legate mai ales de acte sau negocieri. Activitatea si preocuparile intelectuale, stiintifice sau economice se muta pe prim plan. Financiar, lucrurile nu stau foarte bine. Fiti cu bagare de seama in cadrul asocierilor si a intelegerilor legate de bani si nu uitati ca trebuie sa pastrati ordine in afaceri.

 

Horoscop Taur februarie 2014 - Sanatate

Fiti foarte atenti in privinta starii dumneavoastra de sanatate. Nu eziti sa apelati la ajutor specializat la orice problema de sanatate aparuta. Nu neglijati problemele si tratati-le cu seriozitate. Februarie 2014 este o perioada excelenta pentru a face un control de rutina privind starea generala de sanatate sau sa reluati anumite initiative medicale sub indrumarea specialistilor. Adoptati un stil sanatos de viata si o alimentatie diversificata si sanatoasa, evitati excesele si stresul, faceti miscare, odihniti-va, relaxati-va.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: