Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur februarie 2016

Miercuri, 13 Ianuarie 2016 23:00

Horoscop Taur februarie 2016

Horoscop Taur februarie 2016Afla horoscop Taur februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur februarie 2016 - Dragoste

Luna februarie 2016 pare extrem de animata in plan sentimental pentru nativii Taur. Debordati de energie si, evident, trebuie sa o consumati. Pasiunea atinge cote inalte, aducand actiuni si reactii diverse. Va place sa preluati initiativa, sa cuceriti, sa comunicati si sa clarificati lucruri. Pentru aceasta, beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Marte si Jupiter, ceea ce duce la amplificarea instinctelor, invingerea retinerilor, indrazneala in actiune, spirit organizatoric, curaj si incredere in fortele proprii. Pentru a reusi, e bine sa va faceti remarcati, mizand pe creativitate, originalitate si talent. Daca sunteti intr-o relatie, va place sa petreceti timpul in doi. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea, dar pentru aceasta trebuie sa socializati si sa participati la tot felul de evenimente.

Horoscop Taur februarie 2016 - Cariera si bani

Luna februarie 2016 aduce noutati si actiune in plan profesional. Pe de o parte, beneficiati de prezenta Soarelui in casa carierei, ceea ce aduce succes si recunoasterea capacitatilor personale. Pe de alta parte, beneficiati de prezenta planetelor Venus si Mercur, ceea ce aduce energie, comunicare, munca in echipa. E evident ca aveti un comportament rational, mizand pe relatii deschise. Inainte de a porni la lucru, va stabiliti o strategie clara de actiune, cu impartirea precisa a sarcinilor, astfel incat va veti atinge obiectivele. Se ivesc noi parteneriate si contracte de munca, ce sa solicita fizic. Timpul parca va e dusman, iar rivalitatile nu intarzie sa apara. Totusi, sansele de succes sunt promitatoare. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Munciti mult, insa beneficiile sunt pe masura.

Horoscop Taur februarie 2016 - Sanatate

In luna februarie 2016 nativii Taur se bucura de o stare de sanatate excelenta. Dispuneti de energie fizica, dar nu trebuie sa fortati nota. Sunteti destul de prinsi cu munca, iar starea de stres e in crestere, motiv pentru care poate sa apara tendinta de exces. Incercati sa adoptati un stil echilibrat de viata. Munciti cu masura, acordati timp pentru odihna si alimentatie sanatoasa. De asemenea, evitati situatiile conflictuate si tensionate, ce pot sa aiba un impact negativ asupra echilibrului dvs. emotional. Incercati sa va temperati pornirile si nu actionati impulsiv. De asemenea, nu adoptati solutii la nervi, pastrati-va calmul in orice situatie, fiti precauti si diplomati, lasati timp si nu va grabiti sa actionati. In acest fel, veti evita situatiile riscante.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: