Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur februarie 2017

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017 23:52

Horoscop Taur februarie 2017

Horoscop Taur februarie 2017Afla horoscop Taur februarie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2017 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur februarie 2017 - Dragoste

Se anunta o luna februarie 2017 extrem de animata si duala in plan relational gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus si Marte. Pe de o parte, acordati timp si preferati sa petreceti in compania celor dragi si a perechii dvs. Pe de alta parte, preferati sa va izolati deoarece va simtiti singuri. Evident, cuvintele care ar caracteriza starea dvs. din aceasta perioada ar fi: incertitudine, nehotarare, nesiguranta. Vorbim despre o perioada oscilatorie ce aduce nemultumire de ambele parti. Ar fi bine sa va temperati pornirile si sa fiti mai deschisi in comunicare si in exprimarea trairilor fata de cei dragi. Nimic nu e fara rezolvare. Tine doar de dvs. sa rezolvati situatia!

Horoscop Taur februarie 2017 - Cariera si bani

In luna februarie 2017 munciti destul de mult, insa rezultatele nu intarzie sa apara, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Jupiter, Marte si Mercur. In cele din urma, cu efort sustinut, timp mai indelungat si activitate sustinuta reusiti sa va atingeti obiectivele. Nimic nu va sta in cale. Va dati silinta sa obtineti tot ceea ce v-ati propus, mizand pe harnicie, originalitate, creativitate, perseverenta, dexteritate, s.a.m.d. Rezultatele si castigurile financiare vor fi pe masura eforturilor si a activitatii sustinute. Actionati cu incredere, in baza unei strategii bine puse la punct, dar fiti atenti la oamenii cu care colaborati.

Horoscop Taur februarie 2017 - Sanatate

In luna februarie 2017 nu va aflati intr-o stare prea buna de sanatate. Sunteti extrem de sensibili si nu ar strica sa incercati sa abordati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat, cu tot ceea ce semnifica: adoptarea unui regim alimentar sanatos, practicarea miscarii, acordarea timpului pentru odihna si relaxare. Evitati excesele de orice fel, manuiti obiectele cu prudenta si nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat al unui medic in cazul aparitiei unor inconveniente. Nu e cazul sa va panicati. E vorba de prudenta si evitarea unor situatii neplacute de sanatate. Respectati indicatiile primite de la medic si luati lucrurile cu mai mult calm.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: