Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur ianuarie 2015

Miercuri, 17 Decembrie 2014 18:19

Horoscop Taur ianuarie 2015 

 

Horoscop Taur ianuarie 2015Afla horoscop Taur ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur ianuarie 2015 - Dragoste

In luna ianuarie 2015 stacheta e foarte ridicata. Aveti asteptari mari in privinta vietii sentimentale, mai ales in prima jumatate a lunii. Asadar, se poate spune ca sunteti pretentiosi si asteptati multe de la perechea dvs. Mai mult de atat, va atrag persoanele cu pozitie sociala ridicata si cu renume, iar relatiile sociale, profesionale si personale se intrepatrund. Totusi, energie dvs. e la limita. De aceea, ar fi bine sa nu exagerati si sa incercati sa va mentineti pe linia de echilibru. A doua jumatate a lunii pare sa fie mult mai romantica gratie conjunctiei dintre Marte si Neptun, dar poate fi si riscanta datorita gradului ridicat de autoiluzionare ce poate aduce deziluzii. Cel mai bine ar fi sa evitati situatiile duplicitare, imorale si cu factor de risc.

 

Horoscop Taur ianuarie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca luna ianuarie 2015 e o perioada favorabila din punct de vedere financiar si al carierei. Munca dvs. pare sa fie recunoscuta, atingeti succesul si simtiti la buzunar recompensa. Se pare ca din punct de vedere al carierei parcurgeti un trend ascendent, gratie conjunctiei Venus-Mercur si a relatiei eficiente a acestor doua planete cu stapanul casei carierei. Aveti idei constructive, inedite, dispuneti de energie si, in acelasi timp, mizati pe diplomatie, respect si comunicare. Aveti mari sanse de succes mai ales in a doua jumatate a lunii, fiind favorizati de prezenta Soarelui. Luati seama doar de un sfat: aveti mai multa incredere in voi, mizati doar pe fortele dvs. si nu va incredeti in promisiuni false. Financiar, ar fi bine sa fiti precauti. Exista riscul unor pierderi, inselaciuni si pagube. Deci, ochii in patru si atentie maxima.

 

Horoscop Taur ianuarie 2015 - Sanatate

Se pare ca va bucurati de o stare buna de sanatate in luna ianuarie 2015. Dispuneti de un tonus ridicat si beneficiati de sustinerea Soarelui in prima jumatate a lunii, a planetei Marte in a doua jumatate a lunii si a lui Venus pe toata perioada acestei luni, ceea ce va aduce intr-o pozitie stabila si puternica. Totusi, precautia nu strica, deoarece manifestati tendinta spre exces. Mare atentie mai ales in ultimele zile ale lunii. Ar fi bine sa acordati o atentie si o grija sporita asupra starii personale de sanatate. Fiti precauti, adoptati un stil echilibrat de viata, fiti vigilenti si astfel va veti tine departe de probleme.

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Taur 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: