Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur iulie 2015

Duminică, 28 Iunie 2015 23:40

Horoscop Taur iulie 2015

Horoscop Taur iulie 2015Afla horoscop Taur iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur iulie 2015 - Dragoste

E posibil ca in luna iulie 2015 sa va confruntati cu unele situatii dificile, caci astrele nu va surad (Saturn e retrogrd, iar Marte se afla intr-o pozitie tensionata). Asadar, in aceasta perioada pot sa apara fel de fel de tensiuni si complicatii relationale. Pesemne complicatiile sunt trecatoare, insa aduc cu sine neclaritate, tensiune, lipsa de intelegere, nervozitate, stres, ingrijorare. Nu e cazul sa va panicati, cu toate ca situatia induce o doza de disconfort. Cauza nu se stie, fie vorbim despre neclaritati, fie vorbim despre atitudine adoptata (lipsa de respect, tendinta de a critica, reprosa sau riposta) in momente diferite. Norocul insa va surade si reusiti sa salvati multe situatii, deoarece Venus si Jupiter aduc (prin pozitionare favorabila) multe satisfactii legate de familie si casa.

Horoscop Taur iulie 2015 - Cariera si bani

In luna iulie 2015 sunteti destul de activi in planurile profesional-financiar, ceea ce aduce cu sine numeroase demersuri si initiative. Evident, relationati mult cu cei din jur si reusiti sa va remarcati prin idei, convingeri si angajamente. Sa nu uitam ca orice lucru se face cu sacrificiu, iar dvs. consumati energie nervoasa si intelectuala, precum si exces de forta in comunicare si informare. Totusi, nu va ingrijorati, caci reusiti sa faceti fata oricaror situatii stresante, mizand pe tenacitate, strategie si diplomatie. Evident, nu va pripiti usor si nu ezitati nicio clipa sa riscati. Norocul va surade, astfel ca nu aveti probleme. Financiar, totul este bine, desi aveti tendinta sa cheltuiti rapid orice ati castiga.

Horoscop Taur iulie 2015 - Sanatate

Se pare ca in plan fizic nu se anunta probleme in luna iulie 2015. Manifestati energie si reactionati pozitiv in orice situatie. Unele neplaceri pot sa apara spre finalul lunii, caci Venus este retrograd. Evident, asemenea situatii aduc cu sine unele indispozitii si probleme de sanatate ori reactiveaza vechi probleme de sanatate. Nu va panicati insa, caci orice neplacere are solutii de rezolvare, iar prezenta lui Venus (retrograd) incurajeaza si favorizeaza investigatiile medicale, igiena si stilul de viata sanatos. Asadar, aveti grija de dvs., acordati timp pentru odihna, relaxare si miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: