Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur mai 2015

Vineri, 03 Aprilie 2015 01:36

Horoscop Taur mai 2015

 

Horoscop Taur mai 2015Afla horoscop Taur mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur mai 2015 - Dragoste

Nativii Taur vor avea parte in luna mai 2015, pe plan sentimental, de o conjuctura astrala destul de favorabila. Trebuie sa amintim in principal pozitia Lunii care va avantaja Taurii. In special Luna neagra va fi pentru voi un foarte puternic aliat. Viata voastra sentimentala va avea astfel parte de un nou inceput, de momente extrem de romantice si pasionale. Si nativii Taur singuri pot profita, iesind si socializand mai mult. Sunt mari sanse sa intalneasca persoana pe care o cauta de atat de multa vreme. Spre finalul lunii este posibil sa apare ceva probleme in familie. Vorbim fie de neintelegeri cu copiii sau cu alti membrii mai apropiati ai familiei. Aceasta situatie poate tensiona si viata de cuplu. Incercati sa vorbiti cu persoana iubita, sa va asumati deciziile si sa va recunoasteti greselile inerente. Recunoasterea erorilor nu este un semn de slabiciune, ci, dimpotriva semn al intelepciunii.

 

Horoscop Taur mai 2015 - Cariera si bani

Destul de bine aspectata este si sfera antreprenoriatului si in special tot ceea ce tine de afaceri. In principal in prima decada a lunii mai pot aparea o serie de oportunitati la care nici nu ati visat. In plus aveti si energia si luciditatea necesara de a profita de moment, si castigurile financiare nu vor intarzia sa apara. Pentru cei angajati se anunta o perioada fara prea multe probleme. Veti colabora destul de bine cu colegii si nu se prevad mari schimbari. Pentru o parte dintre nativii Taur poate aparea oportunitatea de a-si gasi un loc de munca bine platit in afara tarii in ultima partea a lunii, cand tranzitul Soarelui si prezenta lui Marte avantajeaza relatia cu exteriorul tarii.

 

Horoscop Taur mai 2015 - Sanatate

Prinsi in diverse activitati nici nu veti stii cum va trece luna mai. Posibile probleme de sanatate vor aparea in special la cei care au tot felul de afectiuni recurente. In special zona capului si afectiunile reumatismale vor fi cele care le vor da batai de cap Taurilor. Un tratament pentru cresterea imunitatii poate fi binevenit. Psihic sunteti destul de echilibrati si asta va poate fi de un real ajutor pentru a depasi situatiile mai problematice.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: