Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur mai 2016

Duminică, 03 Aprilie 2016 00:49

Horoscop Taur mai 2016

Horoscop Taur mai 2016Afla horoscop Taur mai 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2016 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur mai 2016 - Dragoste

Luna mai 2016 pare sa stea sub semnul sensibilitatii si a iubirii. Oferiti iubire si atrageti iubirea. In principal, in aceasta perioada reusiti sa va remarcati prin eleganta, bun simt, comunicare deschisa si emotie intensa, gratie influentelor survenite din partea planetelor Mercur si Venus. Daca sunteti intr-o relatie, va bucurati de armonia si linistea vietii de cuplu. Daca sunteti singuri, dispuneti de mari sanse sa va intalniti perechea. Daca cumva sunteti intr-o pauza relationala, sansele de reimpacare si revigorare sunt mari. Totul va e favorabil, depinde doar de maniera cum abordati lucrurile si reactionati in relatia cu cel drag sufletului dvs.

Horoscop Taur mai 2016 - Cariera si bani

Luna mai 2016 pare sa fie favorabila in plan profesional pentru nativii Taur. In sfarsit, va bucurati de relatii bune, farmec, apreciere si energie. Totul se mentine la cote inalte, ceea ce aduce revigorare, prospetime, entuziasm, bunastare, informare, colaborare, etc., benefiicind de influente favorabile din partea Soarelui si a planetelor Mercur si Venus. Sunt privilegiate proiectele marete de parteneriat, cu accent pe creativitate, intelect si informare. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, totul decurge bine, fiind favorizate castigurile. Important e sa actionati inteligent, corect, ordonat si clar, fara secrete si interese ascunse.

Horoscop Taur mai 2016 - Sanatate

In luna mai 2016 se pare ca va aflati intr-o forma fizica de invidiat. Nimic nu va sta in cale. Pur si simplu radiati de energie, forta, spirit intreprinzator si entuziasm. In mare parte, lucrurile se afla in trens ascendent datorita capacitatii mobilizatoare si a optimismului radiant de care dati dovada. In acesta perioada debordati de vitalitate, elan tineresc, buna dispozitie, umor, etc. Va bucurati de viata la maxim, reusind sa transformati in frumos orice lucru minor. Va incarcati pozitiv printre cei dragi din jur si va place sa petreceti timpul cat mai frumos, alaturi de cei dragi sufletului dvs. Cu siguranta, aveti bateriile incarcate si reusiti sa imbinati uniform munca de birou cu viata personala, acordand timp pentru relaxare, odihna, miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: