Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur martie 2014

Sâmbătă, 22 Februarie 2014 01:03

Horoscop Taur martie 2014

 

Horoscop Taur martie 2014Afla horoscop Taur martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur martie 2014 - Dragoste

In aceasta luna pot sa apara diverse inconveninte, precum blocaje, anomalii, situatii mai meplacute, iar responsabili de aceste aspecte sunt Marte si Saturn, in miscare retrograda. Pentru a trece peste aceste lucruri cu succes e nevoie sa dati dovada de o stare de spirit excelenta, un moral extrem de ridicat si o relatie stabila. In acest fel veti trece cu bine si peste aceasta perioada mai zbuciumata. Armonia personala poate fi perturbata de diferite evenimente profesionale si probleme medicale. Dar, fiti optimisti, prin firea dvs. robusta si norocoasa veti trece cu bine peste toate.

 

Horoscop Taur martie 2014 - Cariera si bani

Lucrurile nu stau foarte bine in planul carierei, caci Marte - planeta actiunii si a initiativei incepe sa retrogradeze pe 1 martie 2014. Sunt posibile blocaje, lipsa de coordonare, de motivatie si energie, stari de stres, situatii de criza si dezacorduri in relatiile cu subalternii si colegii, diverse incidente mai neplacute, etc. Pentru a face fata acestor situatii mai neplacute trebuie sa dati dovada de calm, sa fiti mai organizati si disciplinati in activitatile si actiunile intreprinse. Cu toate acestea, posibil sa aveti parte de succes si sanse de avansare. Financiar, lucrurile stau bine, dar pastrati-va calmul si fiti precauti mai ales in a doua jumatate a lunii.

 

Horoscop Taur martie 2014 - Sanatate

Fiti foarte atenti in privinta starii de sanatate. Marte este retrograd, iar acest lucru va poate rascoli suferinte si probleme de sanatate mai vechi, iar altele noi pot sa apara. Nu sunt excluse probleme musculare, boli acute, crize dureroase, eruptii, hemoragii, infectii, pusee, febra, iritatii si boli ale sangelui, taieturi, opariri, arsuri, inflamatii. Asadar, fiti vigilenti si extrem de precauti pentru a evita diversele probleme de sanatate care pot sa apara si care va pot incomoda.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: