Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur noiembrie 2013

Miercuri, 30 Octombrie 2013 02:44

Horoscop Taur noiembrie 2013

 

Afla horoscop Taur noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur noiembrie 2013 - Dragoste

Luna noiembrie 2013 este marcata de prezenta lui Marte care traverseaza casa iubirii si a sexualitatii Taurului. Vorbim despre pasiune, aventura, iubire intensa. In plan relational se manifesta o anumita maturitate datorita conjunctiilor lui Mercur cu Saturn. Pana spre sfarsitul lunii ar trebui sa stiti ce doriti si ce aveti de facut. Asadar, nu uitati de responsabilitati.

 

Horoscop Taur noiembrie 2013 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2013 vine sa clarifice situatii, contracte, parteneriate. Relationalul este foarte implicat in cariera nativilor Taur, iar colaborarile, asocierile, relatia de cuplu au impact asupra statutului socio-pofesional. Exista predispozitii pentru studii, activitati culturale si stiintifice, calatorii de afaceri sau de placere. De asemenea, exista posibilitatea aparitiei unor colaborari la distanta sau cu straini. Sunt avantajate activitatile artistice si de creatie.   

 

Horoscop Taur noiembrie 2013 - Sanatate

Nativii Taur se bucura de o stare relativ buna de sanatate. Totusi, daca aveti unele probleme de sanatate nu le neglijati. Urmeaza o perioada de aproximativ 4 luni in care pot sa apara preocupari pentru metodele spirituale de tratament si relaxare, pentru tratamente la distanta si pentru radacinile spirituale ale bolilor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: