Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur octombrie 2013

Miercuri, 25 Septembrie 2013 00:23

Horoscop Taur octombrie 2013

 

Afla horoscop Taur octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Taur octombrie 2013 - Dragoste

Pentru nativii Taur octombrie 2013 pare sa fie inceputul unei perioade importante de analize, discutii, activitati si decizii de luat, gratie prezentei Mercur si a conjunctiei cu Saturn si Nodul Nord. Vorbim despre responsabilitati, asumare de decizii, comunicare pe subiecte sensibile, ceea atrage judecata, luciditate, obiectivitate, solutii concrete. Relatia de cuplu este marcata de raceala, dificultati de comunicare, contradictii, posibil minciuna si manipulare. Asadar, rabdare, atentie, comunicare si diplomatie.

 

Horoscop Taur octombrie 2013 - Cariera si bani

Tensiunea din plan relational, sentimental pare ca se resimte si pe plan profesional in luna octombrie 2013. Mai mult de atat, pot sa apara rivalitati, conflicte, complicatii legate de contracte, documente si acte oficiale. Se recomanda multa atentie si comunicare in relatiile cu ceilalti. Inainte de a lua decizii, ganditi si analizati lucrurile cu atentie.   

 

Horoscop Taur octombrie 2013 - Sanatate

Nativii Taur trebuie sa fie vigilenti si sa aiba grija de ei in luna actombrie 2013. Prezenta Soarelui in casa sanatatii Taur indica contact cu mediul medical, existand o presiune pe axa bolilor. Ar fi bine sa evitati riscurile si excesele de orice fel, iar ca precautie, o vizita la medic pentru analize si control periodic ar fi bine-venita.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: