Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur octombrie 2015

Miercuri, 02 Septembrie 2015 16:00

Horoscop Taur octombrie 2015

Horoscop Taur septembrie 2015Afla horoscop Taur octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur octombrie 2015 - Dragoste

Debutul lunii octombrie 2015, pentru Tauri, pe plan sentimental nu va fi unul prea stralucit. Pana spre mijlocul lunii, cand va avea loc Luna Noua, veti fi intr-o stare destul de apatica, reticenti la comunicare si schimbare. Atitudinea voastra va pune pe ganduri partenerul si aveti mare grija ca aceasta ruptura sa nu se acutizeze si sa ajungeti la o despartire. Nu creati tensiuni inutile si sfatul nostru ar fi sa incercati sa gasiti in interiorul vostru resortul de a iesi din aceasta stare. Spre finalul lunii conjunctura astrala va este mai favorabila. Incet, incet veti iesi din carapace si va veti implica mai mult in viata familiei. Si viata sociala se va mai dinamiza astfel incat si Taurii singuri pot avea sansa de a intalni pe cineva.

Horoscop Taur octombrie 2015 - Cariera si bani

Si dupa cum se mai spune uneori prin popor cine nu are noroc in dragoste, are noroc la bani asa si Taurilor, nu le merge prea bine pe plan afectiv la inceputul lunii dar le merge bine pe plan profesional. Este adevarat ca veti avea mult de munca dar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Munca voastra va fi apreciata si remunerata corespunzator. Sunt posibile avansari in cariera sau aparitia unor oportunitati de schimbare a locului de munca. Si celor care au afaceri proprii le va merge bine. Avem insa o recomandare pentru acestia: aveti grija cu cine colaborati si mai ales aveti grija la propunerile acestora. Chiar daca ceea ce ei va propun poate fi foarte profitabil din punct de vedere financiar este posibil sa intrati intr-o serie de complicatii juridice sau chiar penale.

Horoscop Taur octombrie 2015 - Sanatate

In ceea ce priveste starea de sanatate se prefigureaza o perioada destul de stabila. Nu veti deborda de energie, insa nici nu va veti simti foarte obositi. In momentele in care veti fi mai solicitati Saturn va va reincarca bateriile. Nu exagerati insa! Aveti grija in jurul datei de 29 octombrie cand sunteti predispusi unor accidentari. Daca trebuie sa porniti la drum lung sfatul nostru ar fi sa amanati calatoria iar in cazul in care sunteti totusi constransi sa mergi fiti foarte, foarte precauti.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: