Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur octombrie 2016

Duminică, 04 Septembrie 2016 00:25

Horoscop Taur octombrie 2016

Afla horoscop Taur octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur octombrie 2016 - Dragoste

Se anunta o luna octombrie 2016 destul de precipitata pe plan sentimental. E nevoie de rabdare, atentie sporita si comunicare deschisa in acord cu perechea dvs. Nu fortati lucrurile, caci acestea pot degenera. Mizati spre un dialog constructiv, fiti mai permisivi si mai calmi, dispusi spre a face unele mici compromisuri si renuntati la incapatanare. In acest fel, veti avea parte de o atmosfera senina, relaxanta si placuta, reusind sa depasiti orice obstacol. Altfel, veti avea parte de tensiune si emotie dusa la extem. Daca va aflati intr-o relatie, incercati sa fti rabdatori, capabili pentru anumite concesii, caci treptat situatia se va detensiona, ajungand spre final de luna la armonie, emotie, oportunitate, prosperitate si placere maxima.

Horoscop Taur octombrie 2016 - Cariera si bani

In luna octombrie 2016 vi se pun la incercare abilitatile. Ar fi bine sa fiti organizati, sa mizati pe capacitatile si aptitudinile personale. Nu lasati pe nimeni sa va intimideze, iar in acest fel veti reusiti sa faceti fata oricaror situatii – usoare sau dificile – de indeplinit. Evident, aveti mult de lucru, ceea ce necesita energie, entuziasm, timp si chiar efort pentru indeplinirea obiectivelor propuse. Nu va fi usor, insa vorbim despre concentrare, instinct, eficienta si forta. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, urmariti cererile, asteptati raspunsurile si nu va lasati descurajati, caci sansa va surade, iar succesul e garantat. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Taur octombrie 2016 - Sanatate

In luna octombrie 2016 sunteti extrem de activi, iar acest aspect aduce cu sine mobilitate si efort fizic si psihic sustinut. Ar fi bine sa nu exagerati lucrurile pentru binele dvs. Incercati sa va stapaniti pornirile si evitati situatiile stresante. Mizati, in principal, pe comunicare deschisa si stapanire de sine, chiar daca sunteti capabili pentru a face fata oricarei situatii. Sunteti puternici, dar nu va lasati dusi de val. Ar fi o nebunie sa va angrenati in tot ce vi se propune. Ignorati ce nu va convine si nu corespunde cu interesele si obiectivele personale. Acordati mai mult timp pentru viata de familie, relaxare, odihna, miscare si alimentatie sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: