Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur septembrie 2014

Sâmbătă, 16 August 2014 14:27

Horoscop Taur septembrie 2014

 

Horoscop Taur septembrie 2014Afla horoscop Taur septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur septembrie 2014 - Dragoste

Luna septembrie 2014 in ceea ce priveste dragostea pentru nativii Taur sta sub influenta Soarelui si a lui Venus. Acest aspect face ca aceasta perioada sa fie una destul de favorabila consolidarii si reaprinderii focului in relatia de cuplu. E un moment prielnic pentru a va redescoperi, pentru a petrece mai mult timp impreuna si de a va bucura unul de prezenta celuilalt. Veti fi mult mai senzuali si mai romantici. Daca va doriti un copil acum este momentul potrivit pentru a-l concepe. Viata sociala va fi si ea una foarte activa, veti primi multe invitatii de a participa la diverse petreceri si evenimente. Astfel, si nativii Taur singuri au mari sanse de a intalni pe cineva alaturi de care sa construiasca o relatie stabila.

 

Horoscop Taur septembrie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera se anunta vremuri bune. Veti fi deosebit de prinsi in diverse activitati, veti avea de indeplinit sarcini multiple dar veti avea si vitalitatea si tenacitatea de a le duce la bun sfarsit. Veti fi foarte creativi si acest lucru va va ajuta foarte mult. Cei care sunt implicati in domenii cultural-artistice vor traversa o perioada foarte favorabila. Bine aspectate sunt si calatoriile. Aveti insa mare grija in cazul in care veti decide sa va implicati in diverse parteneriate. O analiza foarte atenta atat a oportunitatii de afacere cat si a partenerilor va va fi de mare ajutor si astfel puteti evita un eventual esec. Cu banii pare sa stati destul de bine. In partea a doua a lunii trebuie sa fiti insa mai prudenti si mai chibzuiti.

 

Horoscop Taur septembrie 2014 - Sanatate

Nu se anunta mari probleme in ceea ce priveste starea de sanatate in septembrie 2014. Recomandarea noastra ar fi sa va petreceti cat mai mult timp in aer liber, sa demarati si desfasurati activitati care sa va reduca consumul nervos si astfel sa reduca starea de tensiune. Pentru cei care sufera de afectiuni mai vechi sunt bine aspectate calatoriile in scopuri medicale. Se pare ca un mare ajutor in ceea ce priveste starea de sanatate vine de la mare departare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: