Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur septembrie 2015

Miercuri, 05 August 2015 07:20

Horoscop Taur septembrie 2015

Horoscop Taur septembrie 2015Afla horoscop Taur septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur septembrie 2015 - Dragoste

Pentru nativii Taur lucrurile incep sa revina la normal incepand cu luna septembrie 2015 caci Saturn paraseste, in sfarsit, casa cuplului Taurului. Gata cu blocajele si bataile de cap in plan sentimental. Chiar daca vor mai exista obstacole, acestea au caracter trecator si au posibilitate de rezolvare imediata. Mai mult de atat, sunteti influentati favorabil de planeta Jupiter, care isi face aparitia in casa iubirii Taurului. Se pare ca urmeaza o perioada plina de armonie, buna intelegere, emotie, dragoste. Viata de cuplu ajunge pe calea cea buna. Profitati de aceasta perioada caci sunteti puternici, sentimentali si irezistibili.

Horoscop Taur septembrie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o luna extrem de activa in plan profesional. Aveti treaba si nu va dati in laturi de la nici un fel de munca. Mereu gasiti ceva de facut, mereu apar activitati ce necesita rezolvare si solutii inovative ori reanalizare si adaptare la noua situatie. Sunteti, involuntar, tensionati si nervosi, iar principalele surse / obstacole sunt documentele si comunicarea. Totul depinde de dvs., de felul cum va raportati la cei din jur. Incercati sa va pastrati calmul, sa adoptati un tonus revigorant si veti vedea ca totul va fi altfel, dand dovada de initiativa si atitudine. Printr-un asemenea comportament, veti inlatura orice blocaj. Financiar, nu va laudati. Ar fi bine sa fiti cumpatati.

Horoscop Taur septembrie 2015 - Sanatate

In septembrie 2015 trebuie sa fiti cu ochii in patru in privinta starii de sanatate. Mercur, aflat in ciclu retrograd in casa bolilor Taurului si eclipsa de Luna ii influenteaza pe nativii Taur. Se pare ca oricat ati fi de puternici si de rezistenti, neplacerile pot sa apara. E posibil sa apara afectiuni noi ori sa reapara vechi probleme medicale. In orice situatie v-ati afla, nu ezitati sa faceti un control medical pentru rezolvarea acestora. Fiti precauti si evitati excesele de orice fel. Mare atentie asupra stilului de viata, respectiv asupra regimului alimentar. Incercati sa adoptati un regim alimentar sanatos si nu uitati ca este benefic sa faceti miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: