Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator 2014

Luni, 23 Decembrie 2013 14:32

Horoscop Varsator 2014

 

Horoscop Varsator 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Varsator: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Varsator Previziuni generale

In 2014 nativii Varsator vor aduce pe prim plan cariera. Prin vointa si munca veti urca pe scarile afirmarii, veti face fata situatiilor si va veti consolida pozitia existenta. Daca activitatea dvs. tine de cultura, invatamant, spiritualitate, lucru la distanta si legaturi cu strainatatea, atunci pregatiti-va sa faceti fata unei perioade mai agitate pana in iulie 2014. Nu sunt excluse rivalitatile, concurenta, mici neplaceri si ciocniri. Daca trebuie sa faceti deplasari, fiti preventivi si luati toate masurile de siguranta (conduceti preventiv, verificati rezervarile, etc.) pentru a reduce eventualele neplaceri. Pe cat e posibil, limitati drumurile la strictul necesar. In privinta sanatatii, trebuie sa stiti ca excesele va fac rau. Asadar, fiti cumpatati si nu fortati lucrurile. Va bucurati de simpatie si admiratie din partea oamenilor, va cauta, va cer parerea, etc. La randul vostru, sunteti deschisi spre ceilalti, comunicati, socializari usor. Pentru lunile iunie-iulie 2014 se anunta evenimente importante in colaborari si viata de cuplu. Totusi, nu fiti imprudenti sau pretentiosi la maxim deoarece Jupiter va poate sanctiona.

 

Horoscop 2014 - Varsator Dragoste

Anul 2014 aduce pentru nativii Varsator multa iubire si romantism. Se simte inca prezenta lui Venus, insa aceasta planeta poate aduce si mister si tristete. Astfel, pot sa apara momente de singuratate si dezamagire datorita iesirii la suprafata a unor traume relationare sau refulari. De asemenea, se pot ivi legaturi de dragoste tainuite, intrigi amoroase, deconspirare a unor secrete intime. Fiti cu ochii in patru si acordati atenti mai ales daca sunteti intr-o relatie care are legatura cu studiile, cariera, slujba dvs. In luna ianuarie 2014 fiti vigilenti si prudenti, Venus e in retrogradare, iar lucrurile pot sa scape de sub control. Urmeaza apoi cateva luni de calm si armonie, dupa care lunile mai-iunie 2014 aduc iar unele incurcaturi. De data aceasta vorbim despre pasiune, copii, sex, conexiuni cu vesti si discutii. Iulie 2014 reprezinta inceputul unei perioade de 1 an favorabil relatiilor. Responsabil pentru aceste impliniri si infloriri este Jupiter care intra in casa relatiilor Varsatorului. Finalul de an aduce evenimente speciale.  

 

Horoscop 2014 - Varsator Cariera

Anul 2014 aduce pe prim plan pentru nativii Varsator cariera. Vorbim despre intarirea pozitiei, posibilitatea de avansare in cariera. Reusiti sa va impuneti si dati in activitate tot ceea ce puteti. Prezenta lui Jupiter va ofera putere de munca, entuziasm, energie. Posibil sa apara mici piedici, dar evolutia va este favorabila. Situatia este diferita in privinta studiilor si a ocupatiilor intelectuale datorita opozitiei Marte-Uranus. Aici lucrurile nu merg ca pe roate, insa faceti fata situatiei. Incidente pot sa apara si in activitatile ce includ miscare, calatorii, comunicare, colaborare. In a doua parte a anului 2014 ambitiile sunt mari. Luna iulie 2014 este excelent pentru parteneriate si asocieri diverse. Intrati in contact cu oameni influenti, care va pot deveni prieteni si aliati in activitatile profesionale. In august aveti parte de provocari, incidente, decizii mai dificile de luat. Finalul de an aduce cele mai mari realizari. Financiar, lucrurile stau bine, insa fiti cumpatati.

 

Horoscop 2014 - Varsator Sanatate

Munciti mult in anul 2014, de aceea va sfatuim sa nu neglijati starea dvs. de sanatate. Incercati sa adoptati un stil sanatos de viata si o alimentatie echilibrata. Acordati atentie deosebita punctelor dvs. sensibile si nu neglijati tensiunile acumulate si stresul. Puteti face un control de rutina, asa ca, din cand in cand, nu strica cate o vizita la medic. Asadar, echilibru, eficienta, control, cumpatare.


Newer news items:
Older news items: