Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator 2015

Marţi, 07 Octombrie 2014 17:09

Horoscop Varsator 2015

 

Horoscop Varsator 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Varsator: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Varsator - Caracteristici generale 2015

In anul 2015 nativii Varsatori isi doresc un nou inceput. Chiar daca aceasta schimbare va implica foarte multe eforturi Varsatorii sunt decisi sa-si asume o multitudine de responsabilitati si sa actioneze in asa fel incat sa doboare toate obstacolele. Influenta lui Saturn va avea un impact benefic asupra carierei si aduce o serie de oportunitati de afaceri. Veti avea o viata sociala destul de intensa, veti cunoaste oameni care va pot ajuta in momentele mai dificile si care va pot da un sfat bun. Veti avea o gramada de idei, veti fi foarte creativi si determinati. Folositi-va energia pentru a promova in cariera si pentru a fi mai implicat in viata de familie. Veti fi mult mai exigenti cu voi insiva si veti dori ca tot ceea ce faceti sa iasa perfect. In relatia cu partenerul veti simti sa deveniti mai indrazneti, mai directi si mai iubitori. Tranzitul lui Venus pe casa dragostei va transforma aceasta perioada in una deosebit de frumoasa pe plan sentimental. In ultima parte a anului deveniti mai impulsivi, mai nestapaniti. Sfatul nostru ar fi acela sa actionati cu atentie si sa va calculati foarte clar actiunile pentru a va atinge scopurile. Actiunile necugetate de multe ori nu dau rezultatele scontate. Motto-ul Varsatorilor pentru anul 2015 va fi: “Actioneaza si fa o schimbare!”  

 

Horoscop Varsator - Dragoste 2015

Relatia cu partenerul va fi o parte esentiala a vietii voastre in 2015. Va veti implica mai mult decat de obicei si veti dori sa modelati relatia in sensul asteptarilor voastre. In cuplurile cu probleme acum va fi o perioada prielnica pentru a comunica si pentru a trece peste neintelegeri. Influenta Soarelui va ajuta foarte mult, va ajuta sa va exteriorizati mai usor, sa aveti argumentele potrivite pentru a va convinge iubitul/iubita si nu in ultimul rand sa lasati frau liber pasiunii. In felul acesta veti reusi sa va consolidati relatia si sa o faceti mult mai autentica. Impulsurile lui Jupiter vro dinamiza viata voastra sociala. Veti iesi mult mai des, veti socializa si va veti face multi prieteni. O perioada prielnica in dragoste ca fi momentul tranzitului planetei Venus pe casa dragostei cand partenerii casatori vor avea parte de o perioada plina de iubire, nativii care au o relatie este foarte posibil sa se decida sa isi oficializeze relatia sau cei singuri sa gaseasca pe cineva. Ultimul trimestru al anului vine cu o perioada linistita in familie, multumiti de stadiul in care ati ajuns si privind optimisti inspre viitor.

 

Horoscop Varsator - Cariera 2015

Pe plan profesional in 2015 principalele aspecte astrale vor fi determinate de Saturn si Jupiter. Saturn aduce in viata voastra profesionala o serie de oportunitati. Cu siguranta va doriti o schimbare in bine si sunteti determinati sa faceti tot ceea ce va sta in putinta pentru a actiona in acest sens. Influenta lui Jupiter sa face mult mai sociabili, veti lucra mult mai bine in echipa si veti fi mai respectati de superiori. Un moment prielnic de avansare in cariera va fi perioada verii. Bine aspectate sunt si deciziile legate de continuarea si aprofundarea studiilor sau specializarea profesionala. Cei care au afaceri personale sau sunt implicati intr-un parteneriat vor traversa o perioada destul de favorabila. Vor aparea o serie de oportunitati si de persoane care va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea.

 

Horoscop Varsator - Bani 2015

Determinarea voastra si marea capacitate de munca se va reflecta si pe plan financiar. In 2015 este foarte posibil sa castigati o serie de venituri suplimentare. Acestea pot proveni fie ca urmare a avansaririi in cariera fie ca urmare a oportunitatilor aparute in afacerile personale. Nu va asteptati insa la castiguri din alte surse: nu se anunta nici castiguri la jocuri de noroc, nici alte venituri din tot felul de speculatii si nici nu apare vreo mostenire la orizont. Cu putina atentie veti reusi sa va aveti un buget echilibrat si sa nu va confruntati cu mari probleme financiare.

 

Horoscop Varsator - Sanatate 2015

Tonusul vostru general va fi destul de bun in 2015. Fiti putin mai atenti in prima perioada a anului cand este destul de posibil sa suferiti de anumite tulburari. Pe fondul unei imunitati mai scazute si al eforturilor de la locul de munca este posibil ca anumite afectiuni mai vechi sa recidiveze. Nu vorbim despre afectiuni grave dar suficient cat sa va perturbe ritmul normal de viata. Perioada verii va prinde cu bateriile incarcate si pregatiti sa faceti fata oricaror provocari. Veti da un randament ridicat la locul de munca si psihic veti fi mult mai relaxati. Spre sfarsitul anului va recomandam sa fiti mai atenti la anumite probleme de natura musculara. 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: