Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator 2016

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 23:24

Horoscop Varsator 2016

Horoscop Varsator 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Varsator: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Varsator 2016 - Previziuni generale

In 2016 preferati compania celorlalti, mai ales a acelora cu care impartasiti interese si idei comune. Se pare ca mizati pe munca in echipa si colaborarea de grup. De asemenea, sunt privilegiate evenimentele sociale, precum spectacole, simpozioane, etc. In plan profesional va restabiliti scopurile, iar in plan sentimental totul decurge firesc si in armonie. Sunt privilegiate activitatile intelectuale, manifestand predispozitii vizibile pentru comunicare, socializare, originalitate, creativitate, adaptare la orice situatii, calatorii, etc.

Horoscop Varsator 2016 - Dragoste

Anul 2016 nu aduce evenimente semnificative in plan sentimental pentru nativii Varsatori. Totul decurge in mod normal si placut, fara lucruri iesite din comun. Influente pozitive survin din partea planetei Venus, mai ales in lunile februarie si decembrie 2016. Veti remarca ca sunteti extrem de senzuali, manifestand o intensa crestere emotionala. Pur si simplu radiati de fericire si punctele forte pe care mizati sunt senzualitatea, romantismul, pasiunea. Daca va aflati intr-o relatie, totul decurge in buna intelegere si armonie, avand parte de momente placute si tandre. Daca sunteti singuri, sansele va surad si sunt mari sanse sa va intalniti perechea. O perioada plina de afectivitate si pasiune sunt lunile mai-iunie 2016. Dar, veti parcurge si perioade mai agitate, cu evenimente neprevazute, mai ales in luna august 2016. Cert e faptul ca eclipsa de luna aduce evenimente relationale semnificative si situatii neobisnuite deoarece incarcatura sentimentala e mare. Nu in ultimul rand, veti percepe lucrurile in mod diferit. Constatati cu usurinta ca unele lucruri stau cu totul altfel decat va imaginati, reusiti sa clarificati lucruri, dispuneti de forta si chiar depasiti bariere in calea fericirii dvs.

Horoscop Varsator 2016 - Cariera

Anul 2016 sta sub semnul colaborarii si a muncii de grup pentru nativii Varsator, beneficiind de influenta favorabila din partea planetei Marte. Uneori impartasiti aceleasi idei cu ceilalti si ajungeti rapid la atingerea obiectivelor, alteori exista pareri diferite si chiar contradictorii, insa prin comunicare deschisa si interactiune veti reusi sa ajungeti la un consens si reusita. Totusi, ar fi bine sa fiti preventivi si sa nu amestecati activitatile de grup cu interesele financiare. Banii, ca intotdeauna, reprezinta un subiect delicat, de mare interes in aceasta perioada pentru nativii Varsator. Veti avea parte de castiguri mari, insa trebuie sa munciti eficient si sa actionati precaut, astfel incat sa evitati pagubele. In acest sens, ar fi bine sa analizati atent orice situatie inainte de a lua decizii financiare si feriti-va pe cat este posibil de situatiile ilegale, cheltuielile inutile, neglijentele, etc. Lunile privilegiate si de succes in plan profesional sunt martie, mai, august si septembrie 2016. Surprinzator, in aceste perioade va manifestati activ, dispuneti de energie, initiativa si forta, reusind sa va mobilizati rapid si eficient. Asadar, va faceti remarcati la locul de munca, existand sanse mari de evolutie in cariera. Acum va reevaluati viata, analizati lucrurile, restabiliti prioritatile si actionati in baza unei strategii clare in vederea atingerii obiectivelor. Lucrurile se complica si se precipita pe la mijlocul anului gratie pozitiei retrograd a planetei Marte. Aveti insa incredere in fortele proprii si fiti pregatiti pentru dispute si lupta. Asumati-va riscurile, nu cadeti prada tentatiilor si nu renuntati la activitati atunci cand simtiti ca vi se pun piedici.

Horoscop Varsator 2016 - Sanatate

Se pare ca in anul 2016 lucrurile decurg destul de bine din punct de vedere al starii de sanatate pentru nativii Varsator. Totul decurge firesc, fara probleme de sanatate, insa nu trebuie sa va neglijati. Incercati sa va mentineti in limitele obisnuite si evitati excesele de orice fel. Nu trebuie sa va privati de nimic, insa dati dovada de moderatie si masura. In principal, trebuie sa va gestionati bine emotiile si trairile interioare, deoarece acestea au un impact major asupra bunastarii dvs. Se stie prea bine: sanatatea mentala si sanatatea fizica sunt in stransa interdependenta. Manifestati echilibru in ganduri si suflet, incercati sa fiti optimisti si increzatori in fortele proprii, evitati starile tensionale si resentimentele. Nu va fac bine si stiti acest lucru prea bine. Asadar, pastrati moderatia si echilibrul. Mici neplaceri pot sa apara in lunile ianuarie si decembrie 2016, cand sunteti predispusi spre indigestii, boli de piele, boli reumatice, dureri de spate. Ar fi bine sa fiti precauti si sa efectuati un control medical de rutina astfel incat sa stabiliti daca acestea sunt mostenite ori survin dintr-o cauza anume. Dar, nu trebuie sa va panicati, sunt doar chestiuni trecatoare, iar pentru evitarea lor adoptati o alimentatie sanatoasa, faceti miscare, acordati timp pentru relaxare si odihna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: