Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator august 2015

Duminică, 19 Iulie 2015 01:33

Horoscop Varsator august 2015

Horoscop Varsator august 2015Afla horoscop Varsator august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator august 2015 - Dragoste

August 2015 pare sa fie extrem de animat si dinamic in plan sentimental, caci influentele sunt puternice: astrele pleaca si vin, iar Venus e retrogrand tocmai in aceasta perioada. Mai mult de atat, Soarele isi pune amprenta in casa cuplului Varsatorului, iar Marte mobilizeaza si aduce energie incepand cu data de 9 august. Evenimentele se petrec cu repeziciune mai ales in a doua jumatate a lunii, fiind posibile tot felul de schimbari si complicatii. Echilibrul si armonia sunt tare greu de mentinut in aceasta perioada. Bine ar fi sa va puneti de acord in orice actiune comuna pentru bunul trai in viata de cuplu. Orice actiune canalizata necorespunzator aduce risc de tensiune si conflicte.

Horoscop Varsator august 2015 - Cariera si bani

In luna august 2015 se stopeaza orice actiune incerta in plan profesional, fiind inlaturate blocajele, caci Saturn isi reia mersul direct in casa carierei Varsatorului. Se pare ca sansa va surade si putem vorbi iar de eficienta si eficacitate. Sunteti privilegiati in aceasta perioada, fiind favorizate proiectele si activitatile cu impact pe termen lung. Bine ar fi sa stabiliti clar strategia de lucru si sa faceti de la inceput un bilant profesional, astfel incat sa porniti la drum cu idei si concluzii clare. Prosperitatea e aproape, caci Jupiter e deschizator de drumuri, iar oportunitatile financiare va surad, tot ceea ce trebuie sa faceti e sa munciti cu precautie si masura. In rest, alegeti cu grija partenerii si prudenta in colaborari.

Horoscop Varsator august 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2015 trebuie sa fiti precauti in privinta starii de sanatate. Marte isi mentine pozitia in casa sanatatii Varsatorului, mentinand riscul de suprasolicitare si epuizare fizica, inclusiv predispozitia spre accidente si afectiuni de tot soiul (inflamatorii, infectioase, acute, etc.). Nu ar strica sa faceti o vizita la doctor, pentru unele investigatii de rutina. Nu in ultimul rand, amintim ca trebuie sa fiti cat mai calmi si rabdatori, existand predispozitie catre nervozitate si incordare psihica. Evitati pe cat este posibil orice situatie stresanta. Temperati-va, acordati timp pentru odihna si relaxare si nu ezitati sa practicati orice sport, orice activitate care include miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: