Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator decembrie 2014

Miercuri, 12 Noiembrie 2014 01:45

Horoscop Varsator decembrie 2014

 

Horoscop Varsator decembrie 2014Afla horoscop Varsator decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator decembrie 2014 - Dragoste

Decembrie 2014 se anunta a fi o lună deosebit de infloritoare, mai ales in prima jumatate a lunii, gratei prezentei lui Jupiter si a Soarelui in casa cuplului Varsatorului. De la caz la caz, vorbim despre o iubire impartasita, oficializarea unei relatii, un succes al perechii de viata. Indiferent de situatie, e vorba de reusita, impliniri, bucurii si satisfactii. Spre final de luna, apar si unele evenimente mai neplacute. Deci, mare atentie la anturaj, caci barfele si intrigile sunt multe, iar posibilitatea sa cadeti in capcana e mare. Totusi, nu trebuie sa va ingrijorati, caci situatia e trecatoare, influenta benefica venind din partea lui Jupiter.

 

Horoscop Varsator decembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca parcurgeti o perioada favorabila in planul carierei, mai ales ca scapati de influenta nefasta a lui Saturn din casa carierei Varsatorului, dupa o indelungata vreme, care a cauzat un disconfort, volum de munca imens, responsabilitati mari si dificultati de munca, cu sanse de reusita limitate. Acum puteti rasufla usurati, urmand o perioada relaxanta si prietenoasa. Aveti energie si dispuneti de capacitate si ambitie, remarcandu-va la locul de munca. Asadar, eforturile va sunt recunoscute intr-un final. Reusiti sa aveti succes si noroc in asocieri, contacte, colaborari si munca intelectuala.

 

Horoscop Varsator decembrie 2014 - Sanatate

Nu aveti motive de ingrijorare in aceasta luna in ceea ce priveste starea de sanatate. Marte e prezent si va este favorabil, deci nu duceti lipsa de energie. Aveti insa grija cum o canalizati. Pe de o parte, va da forta si curaj, insa la fel de usor va poate indispune, provocand situatii neplacute, ce implica nervozitate, neliniste si chiar accidentari. De asemenea, fiti precauti si evitati excesele de orice fel, mai ales in perioada sarbatorilor. Adoptati un stil sanatos si echilibrat de viata, iar in acest fel veti evita eventualele neplaceri ce pot surveni.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: