Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator decembrie 2016

Duminică, 20 Noiembrie 2016 01:21

Horoscop Varsator decembrie 2016

Horoscop Varsator decembrie 2016Afla horoscop Varsator decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator decembrie 2016 - Dragoste

Luna decembrie 2016 aduce traire emotionala intensa si armonie in viata relationala. Va place sa petreceti timpul in compania perechii dvs. Nu ratati nicio ocazie de a iesi in doi, de a calatori si de a va exprima sentimentele pe care le nutriti pentru persoana iubita. Am putea spune ca intreaga luna decembrie sta sub semnul pasiunii, atractiei si dorintei de cucerire. Asadar, relatiile sunt in prim plan, iar romantismul in viata de cuplu e primordial. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse de a va intalni perechea. Important e sa iesiti, sa socializati si sa acordati sansa celor ce va abordeaza. Indiferent de situatie, nu lasati pasiunea sa puna stapanire pe voi. Incercati sa fiti cu picioarele pe pamant, chiar daca iubirea va face sa fiti visatori. Scanteia si iubirea e mare, dar nu uitati sa fiti rationali!

Horoscop Varsator decembrie 2016 - Cariera si bani

Decembrie 2016 pare sa fie o luna in care munciti mult, dar rezultatele nu intarzie sa apara. Mai mult de atat, vorbim despre o perioada a bilantului. Pe de o parte, finalizati proiectele la care lucrati, iar pe de alta parte aduceti in discutie noi proiecte, parteneriate si idei de afaceri de viitor. Simtiti nevoia de actiune si reusiti sa va faceti remarcati prin initiativa, talent, creativitate si inteligenta. Sunteti fermi, iar atunci cand va propuneti ceva, nimic nu va sta in cale. Reusiti sa puneti in practica orice idee, iar membrii echipei va sustin, stabilind sarcini clare de lucru, actionand eficient si promp, in baza unei strategii optime. Spre finalul lunii sunt favorizate activitatile la distanta, colaborand eficient cu colaboratori straini. Sunteti deschisi activitatilor de perfectionare si formare continua.

Horoscop Varsator decembrie 2016 - Sanatate

In luna decembrie 2016 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Dispuneti de rezistenta si forta fizica, iar moralul e extrem de ridicat, ceea ce va avantajeaza si va ajuta neconditionat in tot ceea ce intreprindeti. Adesea, actionati impusiv, fara sa stati pe ganduri foarte mult. Incercati sa va temperati, iar pentru binele dvs. ar fi bine sa nu actionati pripit. De asemenea, evitati luarea deciziilor in graba. Nu in ultimul rand, incercati sa imbinati utilul cu placutul. Evitati excesele de orice fel, adoptati un regim alimentar sanatos, faceti miscare si nu uitati de odihna si relaxare. In cazul aparitiei unor inconveniente, nu ar strica sa efectuati un control medical, ca mijloc de preventie si evitare a aparitiei unor afectiuni.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: