Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator februarie 2016

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 23:49

Horoscop Varsator februarie 2016

Horoscop Varsator februarie 2016Afla horoscop Varsator februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator februarie 2016 - Dragoste

In luna februarie 2016 va simtiti extrem de bine. Se pare ca reusiti sa va manifestati liber, gratie prezentei favorabile din partea Soarelui si a planetelor Mercur si Venus in casa cuplului Varsatorului. Pe de o parte, Soarele aduce buna dispozitie, frumusete, stralucire si caldura, ceea ce se rasfrange involuntar asupra tonusului psihic. Pe de alta parte, Mercur aduce veselie, armonie si spirit jucaus, in timp ce Venus aduce senzualitate, emotie, traire intensa, noroc, mister si placere. Cert e faptul ca radiati de fericire in viata de cuplu, fiind irezistibili prin comportament. Va exprimati usor, reusiti sa va exteriorizati si sa va manifestati sentimentele intr-un mod inedit, atractiv si seducator. Se pare ca aveti intotdeauna vorbele la dvs., iar gesturile sunt pline de tandrete, farmec si iubire.

Horoscop Varsator februarie 2016 - Cariera si bani

Februarie 2016 pare sa fie o luna deosebit de benefica pentru nativii Varsator in plan profesional. Norocul e de partea dvs., iar sansele de promovare si oportunitatile de avansare in cariera sunt foarte mari. Important e sa aveti incredere in capacitatile personale si, evident, sa stiti ce vreti si sa actionati pentru indeplinire si rezolvare favorabila. Nu uitati ca dispuneti de forta si multe abilitati ce va confera avantaje in promovare. Mizati pe inteligenta, farmec, diplomatie, creativitate, comunicare deschisa, autoritate in exprimare, etc. Beneficiati de influente favorabile din partea Soarelui si a planetelor Venus si Mercur, ceea ce aduce reusita profesionala. Nu in ultimul rand, vorbim despre avantaje materiale si financiare frumoase.

Horoscop Varsator februarie 2016 - Sanatate

In luna februarie 2016 se pare ca dispuneti de o stare de sanatate destul de buna. Mizati pe o stare fizica plina de vitalitate si o stare psihica plina de entuziasm si incredere. In sfarsit, reusiti sa tratati lucrurile mult mai relaxati, caci dispuneti de abilitate, optimism, buna dispozitie, dinamism si pofta de viata. Comunicati extrem de usor, iar cei din jurul dvs. sunt fascinati prin forta, voiosia si dragostea de viata pe care o emanati. Am putea spune ca e mai mult decat perfect. Totusi, totul e bine atat timp cat sunteti aprobati. In cazul in care cineva va contrazice, reactionati intr-un mod ciudat, iritabil si provocator. Tratati lucrurile cu calm, nu le luati prea personal. Sunt doar discutii... In rest, acordati timp pentru odihna si relaxare, petrecand timpul alaturi de cei dragi. Nu in ultimul rand, nu uitati de alimentatia sanatoasa si miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: