Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator ianuarie 2015

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 18:42

Horoscop Varsator ianuarie 2015

 

Horoscop Varsator ianuarie 2015Afla horoscop Varsator ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator ianuarie 2015 - Dragoste

Prima parte a lunii ianuarie 2015 pe plan sentimental sta pentru nativii Varsator sub influenta planetei Venus. Venus va amplifica dorinta voastra de a trai cat mai intens, de a fi cat mai integrati in viata de familie, de a impartasi iubirea cu persoana draga voua. Energia si optimismul vostru vor fi molipsitoare si veti reusi sa ii motivati si pe cei din jur. Ultima parte a lunii aduce o serie de tentatii interzise. Fidelitatea va va fi testata si pare ca veti alege stabilitatea caminului in detrimentul unor aventuri. O zi speciala pentru nativii Varsator, si in special pentru cei care sunt singuri va fi 5 ianuarie 2015, cand tranzitul lui Mercur poate aduce in viata voastra persoana la care visati. Alaturi de aceasta puteti incepe o poveste frumoasa de dragoste. Si pentru Varsatorii singuri ultima decada a lunii va fi una in care veti flirta mai mult, veti fi mai aventurosi fara insa lega ceva de durata.

 

Horoscop Varsator ianuarie 2015 - Cariera si bani

Inceputul lunii ianuarie 2015 va fi in ceea ce priveste cariera destul de agitat. Aveti indoieli legate de serviciu, de faptul ca locul vostru este acolo si asta se va reflecta printr-o productivitate mai scazuta la locul de munca. Colegii si familia vor fi cei care vor incerca sa va remotiveze. Daca totusi simtiti ca nu mai puteti continua acolo unde sunteti sfatul nostru ar fi sa cantariti foarte bine alternativele pe care le aveti. Daca nu aveti o alta varianta sigura si mai profitabila ramaneti unde sunteti. O schimbare brusca poate sa va dauneze pe termen mediu. Spre mijlocul lunii intrarea lui Uranus pe casa carierei va aduce mai multa stabilitate si sansa unor castiguri suplimentare. Si creativitatea va va fi mult mai stimulata, astfel antreprenorii vor putea fructifica mai eficient oportunitatile de afaceri care se vor ivi. In ultimele zile ale lui ianuarie veti fi tentati sa cam aruncati cu banii pe fereastra pentru a va satisface niste mofturi. Fiti mai precuati, banii acestia va pot fi de mai mare folos mai tarziu.

 

Horoscop Varsator ianuarie 2015 - Sanatate

Dispuneti de energie si vitalitate in prima parte a lunii. Acestea vor fi mai mult directionate spre familie si mai putin inspre cariera. Asa cum am mai spus, la inceputul lunii, veti fi destul de dezamagiti de ceea ce se intampla la locul de munca. Spre mijlocul lunii, tranzitul Soarelui va mareste spiritul competitiv si increderea in voi insisi. Mental veti fi mult mai puternici si mai determinati.

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Varsator 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: