Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator iulie 2015

Vineri, 26 Iunie 2015 01:22

Horoscop Varsator iulie 2015

Horoscop Varsator iulie 2015Afla horoscop Varsator iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator iulie 2015 - Dragoste

Iulie 2015 aduce sansa si oportunitate in plan sentimental pentru nativii Varsator. Daca va aflati intr-o relatie, nu aveti motive de ingrijorare. Totul decurge bine, iar armonia, fericirea si buna-dispozitie se afla la ele acasa. Se poate vorbi inclusiv de oficializarea relatiei (logodna, casatorie, calatorie romantica, etc.). Daca sunteti singuri, exista mari sanse sa intalniti pe cineva. Totusi, pot sa intervina si mici probleme, mai ales la final de luna, dadorita prezentei lui Venus, aflat in ciclu retrograd. Dar, fiti optimisti si veti vedea ca lucrurile se vor clasifica curand, totul terminandu-se cu bine.

Horoscop Varsator iulie 2015 - Cariera si bani

In luna iulie 2015 aveti mult de lucru. Se pare ca vorbim despre o luna aglomerata, ce sta sub semnul influentei planetelor Marte si Mercur, precum si a Soarelui. Vorbim despre o luna stresanta, dar productiva per ansamblu. Marte aduce predispozitie spre munca si eficienta, urgentand lucrurile spre solutionare, dar poate aduce si mici neplacari, vorbim despre diverse incidente la locul de munca. Mercur favorizeaza abilitatea intelectuala, dexteritatea si dorinta de comunicare si schimbare, iar Soarele predispune spre autonomie si autoritate in planul carierei, reusind sa va faceti remarcati pe acest plan. Financiar, lucrurile stau bine, castigurile venind mai ales din parteneriate, colaborari si contracte.

Horoscop Varsator iulie 2015 - Sanatate

Luna iulie 2015 pare sa fie agitata. Sunteti prinsi in diverse activitati, va implicati profund si uneori uitati de starea de sanatate. Deci, ochii in patru si nu va neglijati. Marte va pandeste si poate aduce probleme. Se poate vorbi despre unele probleme de natura acuta, precum: afectiuni, inflamatii, infectii, hemoragie si se poate vorbi chiar desore predispozitie spre accidente ori mici interventii chirurgicale de urgenta. Nu ar strica sa fiti preventivi si sa efectuati un control medical de rutina. In acest fel, pot fi alungate numeroase neplaceri. In rest, nu uitati de odihna, miscare si alimentatie sanatoasa. Relaxati-va cat mai mult si incercati sa uitati de griji si munca atunci cand ajungeti acasa!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: